Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Съхранение в спалнята

Съхранение в спалнята

Дата:

Категория: Спалня

Време е да сложите ред в жилището. Спалнята е първото помещение, което искате да обновите, като изхвърлите ненужни вещи. Понякога това може да ви зареди с енергия и дори да ви направи щастливи. Трудно ли се разделяте с вещите си или ви липсва пространство в дома? - съществуват решения. Важното е да се възползвате от всеки сантиметър в жилището. Все пак не бъдете крайни, не изхвърляйте спомени от изминали почивки и споделени мигове. Приберете сезонните дрехи. 

Трябва да презаредите спалнята, стаята да бъде приветлива и да излъчва спокойствие. Ние ще ви помогнем с няколко решения да внесете ред. 

Ако имате нужда от вдъхновение за дизайна на спалнята, повече ще научите тук.

Използвайте пространството под леглото

Едно от забравените места в спалнята е под леглото. Има различни начини да оползотворите това пространство. Един от най-предпочитаните е с помощта на кутия за съхранение, която се побира под леглото и не се забелязва.  

Кутиите за съхранение под леглото са практични, ниски, достатъчно широки, а повечето модели са с колелца. Напълнете ги, съхранявайте всичко, което използвате често. Тъй като мястото под леглото е достъпно, това е вариант да отделите спално бельо, сезонни дрехи, обувки и др.   

Кутиите са лесни за почистване и на достъпни цени. Ако търсите дизайнерски решения, изберете кутии и кошници от естествени материали. Те могат да бъдат поставени така, че да се вижда малка част от тях изпод леглото.

Изберете вградено под леглото решение

Още едно решение за безпорядъка в спалнята - рамка за легло с вградено отделение за съхранение. Тази стилна опция се вписва в интериора, а обзавеждането е с неоспорими предимства. Две от нашите топ предложения са FAVRBO и LIMFJORDEN, рамки за легла с опция за съхранение. 

 

Разгледайте нашата селекция рамки за легла тук.

Ако търсите допълнително решение за съхранението в детската стая, нашите две предложения BILLUND и ULDAL ще ви бъдат от полза. Рамката за легло с чекмеджета е подходяща за детската стая, тъй като чекмеджетата са достъпни и удобни за малчуганите. 

Ако сте решили да съхраните сезонните дрехи под леглото, полезен аксесоар са вакуум пликовете. Дрехите ще заемат по-малко място, а вие ще натрупате повече под леглото!

Използвайте практична чанта за съхранение на възглавници и завивки. По този начин ще можете да ги поставите под леглото. Мрежестата част на чантата позволява на проветряването.

Още съвети за това как да съхранявате и поддържате възглавниците и завивките можете да намерите тук.

А вие как се справяте с безпорядъка в спалнята? Оставете ни вашите съвети и идеи в коментарите.