Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Лятната разпродажба е към своя край! Намаления до 60% на всички градински артикули.

Всички оферти
BEDER lounge set

Стилни столове за използване на открито и пейка с ретро нотки

Дата:

Категория: Градина

Любители ли сте на спретнатия и семпъл външен вид с изчистени линии и визия като от 50-те и 60-те години? Ние сме, и то още повече, след като видяхме за първи път комплекта от градинска маса и столове BEDER. Тази серия от пластмасови градински мебели е с елегантен външен вид и лекота, както визуална, така и физическа. Кой не би желал да прекара един слънчев следобед на тази кушетка, носейки големи слънчеви очила, четейки списание и със студена напитка под ръка? 

 

BEDER daybed cushion

BEDER daybed close up

Графичният плетен мотив придава екслузивен вид на серията BEDER. 

Можете да закупите целия комплект или само пейката, или само един стол – с класическия си изглед тези пластмасови градински мебели лесно се комбинират с мебелите в двора или на балкона, които вече имате. 


Комплектът от градинска маса и столове BEDER е изработен от изключително актуално съчетание на различни материали: рамката и подлакътниците на фотьойла са направени от евкалиптово дърво, а облегалката и седалката на пейката, както и кушетката, са от полипропилен с нова интерпретация на плетката, която осигурява голямо удобство при седене.

Столовете за използване на открито и пейката изглеждат фантастично и вкъщи. Допълнете с възглавници и одеяла, които ще внесат уют във вътрешния двор. Когато летният сезон приключи, приберете ги вътре и те ще придадат стил в атмосферата на вашата всекидневна. 
 

Комбинирани със стилните нотки, качествените материали създават класически изглед, на който ще се наслаждавате и в бъдеще.