Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

SUNBAKED - new trend in JYSK

SUNBAKED, когато скандинавското срещне екзотичното

Дата:

Категория: Декорация

След зимните мрачни месеци, особено в Дания, нашите експерти се пробудиха от сезонната летаргия с вдъхновение за три нови стила. Предстои им да се превърнат в трендове. Това са слънчевият SUNBAKED, минималистичният HARMONY и мъжественият NORDIC LIGHT.

И трите стила са в духа на скандинавското мислене и живот.


SUNBAKED - сякаш се е зародил след едно далечно пътуване в страните с вечно лято. Някои специалисти биха казали, че тук са водещи нежните цветове, разчупените линии и комбинациите от шарки и материи. Магията е в използваните цветове. Те сякаш черпят живот от слънчевите лъчи и вдъхновение от пустинните пейзажи в Мароко или Египет.


Използваните естествени материали и фини детайли - бродерия, пискюли и ръчно изработена керамика, са само част от характерните черти на този стил. Със сигурност ще внесете онази неполирана красота в дома си, която успокоява душата, така както го прави и природата.


Релефен метал и цветно стъкло ще допълнят бамбук, зостера и върба. Комбинацията е прекрасна през призмата на естествената светлина. А освен това стареят много по-приятно и придобиват характер, който само ще направи помещението още по-уютно.


Що се отнася до цветовото присъствие, както подсказва името, жизненото слънце е ключ към оттенъците жълто, оранжево и кафяво. Да не забравяме и цвета на годината – жив корал. Всички са прекрасни, съчетани с нежно розово и успокояващи нотки виолетово.


Този стил е изключително слънчев, като един копнеж за по-дълги и светли дни, изпълнени с настроение и красота. С какво се различават останалите два стила HARMONY и NORDIC LIGHT? Прочетете повече в нашия блог.