Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на текстила - спестете до 60% на подбрани категории текстил!

Тенденции за декорацията през лято 2019

Тенденции за лятна декорация

Дата:

Категория: Градина

Нов сезон, нови цветове, нови шарки и модели. Много дъждовни капки и дни се изляха през месец май. Всички обаче очаваме лятото с нетърпение, за да го посрещнем с нежни декорации и мебели. В синхрон с тенденциите, които представихме още през месец март тази година, сезонната декорация ще бъде подчинена на две различни течения - SUNBAKED и NORDIC LIGHT.

SUNBAKED

SUNBAKED е един от трендовете, привличащ вниманието на нашите клиентии и е в класацията на най-харесваните. Той е повлиян от красотата на топлите дестинации, а цветовете му са модерните нюанси на живия корал. Те са комбинирани във всички възможни варианти - от пастелно кафяво, преминаващо в прасковено, до бледо розово. Всичко това създава усещане за лято, за релакс и за приятни моменти под откритото небе.

Цветовете присъстват във почти всяка категория в нашия асортимент, дори и градинските столове SANDVED. Те ще се превърнат в нежен акцент в градината или терасата. Със своя класически дизайн и практичност са едно от най-атрактивните предложения за лятото.

Идеята ни е да ви вдъхновим и да погледнете света по различен начин - излегнете се на хамак BERGFINK под дебелата сянка на дървото в градината.


Естествените материали са основна част от SUNBAKED. Те са комбинирани с бродерии, пискюли и керамика. Мебелите от бамбук BAMLE са подходящо допълнение за този тренд. Материалите сякаш са имали предишен живот преди да се превърнат в неизменна част от нашето ежедневие. Със сигурност това предложение ще ви допадне, защото ще направи вашето лято романтично и незабравимо.

Displaying 0 - 0 of 0

NORDIC LIGHT

Преди няколко месеца представихме и една противоположност на гореспоменатия тренд. Да, става въпрос за NORDIC LIGHT. Ако някога сте се чудили в какво точно се състои скандинавското щастие, част от отговорите ще откриете в този тренд. Той е вдъхновен от блаженството на природата и спокойствието на Северно море. Идеята е всеки да намери своя вътрешен мир, за да осмисли и скандинавското щастие.


Цветовата гама в NORDIC LIGHT е комбинация от синьото на небето и на морето, зелени тонове и пастелно сиво. Всичко е добре аранжирано с изчистени форми и студените материали стъкло и метал. Цветовете се вписват както в текстилите, така и в декорациите и мебелите, но премерено и спокойно. Контрастът между цветовете и формите създава непредсказуем тренд. NORDIC LIGHT е като Северното сияние, което никога не е едно и също, но красота му е постоянна.

Displaying 0 - 0 of 0

Още идеи за красив градински декор.

Кой от трендовете ще озари вашия дом? Оставете вашите мнения и предложения в коментарите.