Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Изкуствена кожа и градински столове

ТОП 5 ЛЮБИМИ АРТИКУЛА ЗА ЛЯТО 2018

Дата:

Категория: Градина

Малките детайли правят впечатление, те са свеж акцент в дома и градината. Когато стане въпрос за създаване на приветлива атмосфера в градината, аксесоарите са в основата. Декорацията не трябва да бъде сложна комбинация от цветове, форми и текстури. Можете да изразите личното си възприятие за красота и хармония само с няколко „щрихи“. Ето и топ пет артикула, които ще се превърнат в любимците на лято 2018.

Топлина и мекота в градината

Първите ранни сутрини и късни вечери могат да се окажат хладни. Не се опитвайте да се стоплите, държейки чаша чай в ръцете си. Вместо това, вземете няколко изкуствени кожи и ги поставете на столовете. С тях ще изглеждате прекрасно и ще ви позволят да се наслаждавате на гледката навън, дори и когато захладнее.


Изнесете интериора навън

Използването на одеяла, килими и други текстили в градината и терасата е най-новото модно течение в момента в Европа. Границите между дневната и откритото пространство стават все по-незабележими. В изработката на мебели се използват материали, които позволяват тяхното поставяне както вътре, така и навън. Изборът на декорация е още по-голям и отваря нови възможности за комбинации. С добавянето на няколко декоративни възглавници, одеяла и пътеки вашата градина ще придобие кокетен и приветлив вид.


Приятно сме изненадани от това как изглеждат деко възглавниците KNUDEN, които се предлагат в разнообразие от цветове, както и от женствения и модерен стил на колекция LINGON.


За безгрижните летни дни

Любимото място за релакс през това лято по-добре да го запазите още от сутринта, защото всички ще искат да ви го отнемат. Освен че е изключително удобно, то е и прекрасна добавка към декорацията на балкона или градината. Това ще бъде придобивка, която си заслужава. Настанете се удобно с любимата книга в ръка и нека лятото започне.


Предпазете се от слънцето

Чадърът за слънце е важен аксесоар в знойните летни дни. Дали ще прекарате деня на плажа, в градината или на терасата – малко сянка никога не е излишна. Освен това ако сте планирали градинско парти, комбинирайте разнообразие от цветове за една пъстра празнична атмосфера.


Тайната съставка: атмосфера

И на последно място, но не и по важност – летните вечери няма да бъдат същите без меката светлина на свещи. Комбинирайте ги със стилни фенери и се потопете в романтиката.