Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

ТОП 5 НА МАТРАЦИТЕ ЗА ЛЯТО 2018

ТОП 5 НА МАТРАЦИТЕ ЗА ЛЯТО 2018

Дата:

Категория: Спалня

И това лято неусетно отмина. Дали защото беше придружено с няколко дъждовни седмици или просто топлите слънчеви дни, прекарани с близки и приятели, се изнизват внезапно. А може би сме го проспали? Да, това е причината! Най-вероятно в началото на топлия сезон сме се сдобили с нов комфортен матрак, който допринася за здравословен сън – да е повече от блаженство.

Ако вие не сте сред щастливите собственици на нов матрак и се замисляте се за такава покупка, ето и нашите предложения - топ 5 най-продавани матраци през това лято.

Матрак GOLD F35

Едно от новите попълнения в тазгодишния топ 5. Това е прекрасно предложение с марка DREAMZONE. Предлага се в шест размера, съобразени с повечето спални.

Матрак с 18 см височина, две нива на твърдост и допълнително вентилирани страни. Пълнеж от 5 см кокос за по-добра вентилация, 8 см полиуретанова и 3 см мемори пяна, оформяща се по контурите на тялото и облекчава напрежението в мускулите и ставите. Плътен калъф, обработен с алое вера, което го прави още по-мек и приятен на допир, дори и след многократно изпиране.

Матрак GOLD F35

Матрак GOLD S70

Миналогодишният номер 5 вече е една позиция по-близо до първите места. Имайки предвид, че матраците с пружини са по-скъпи и по-малко търсени, истинска изненада е, че този модел присъства в топ 5.

Двустранен луксозен матрак с мултиджоб пружини 500/м², със 7 зони на комфорт, за повече удобство по време на сън. Подплатен с освобождаваща напрежението мемори и полиуретанова пяна. Мемори пяната се оформя точно по контурите на тялото, облекчва напрежението в мускулите и ставите и подобрява кръвообръщението. Разтеглив антибактериален калъф с плътна подплата и вентилационна ивица отстрани.

Матрак с пружини GOLD S70

Матрак GOLD F120

Той е номер 3 в класацията. Матрак GOLD F120 е един изцяло нов продукт за тази година - модерен дизайн и изключителен комфорт. С една дума - завладя страната на сънищата.

Матракът е с височина 28 см, сърцевина от 4 см освобождаваща напрежението мемори пяна, 18 см високоеластична пяна и 4 см гел мемори пяна - съвършена комбинация от охлаждащ гел и мемори пяна. Мемори пяната се оформя по контурите на тялото, облекчава напрежението в мускулите и ставите и подобрява кръвообръщението. Мек, здрав калъф, подплатен с вентилираща мемори пяна.

Матрак GOLD F120

Матрак GOLD F85

Този матрак е едно от топ предложенията през последните години. Миналогодишният номер едно сега е с една позиция надолу. Но това не означава, че е по-малко комфортен.

Луксозен матрак с височина 22 см, сърцевина от 16 см полиуретанова пяна и 4 см освобождаваща напрежението AIR мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото, облекчава напрежението в мускулите и ставите и подобрява кръвообръщението. Мек, здрав калъф, подплатен с AIR мемори пяна. Калъфът има антибактериална обработка Silpure срещу бактерии и други дразнители. Вентилационна ивица отстрани за по-добра вентилация.

Матрак GOLD F85

Матрак GOLD F30

И номер 1 в нашата мини класация е един от най-търсените и достъпни модели.

Луксозен матрак с височина 18 см, ядро от 14 см полиуретанова пяна и 4 см освобождаваща напрежението AIR мемори пяна, които се оформят прецизно по контурите на тялото ви, като облекчават болката в мускулите и ставите и подобряват кръвообращението. Антибактериален калъф, който може да се пере.

Матрак GOLD F30

Артикули, които заслужават да бъдат споменати

GOLD T30

Луксозна надматрачна постелка с 4,5 см дебелина и пълнеж от AIR  мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото, като облекчава болката в мускулите и ставите и подобрява кръвообрaщението. Разтеглив калъф с антибактериална обработка.

Надматрачна постелка GOLD T30

GOLD C50

Легло, което ви осигурява цялостно решение с фокус върху дизайна и комфорта. Най-отгоре има 9 см топ матрак с ядро от освобождаваща напрежението мемори пяна и полиуретанова пяна. В средата е матрак с покет пружини 240/м², разделен на 7 зони на комфорт и подплатен с полиуретанова пяна. Основата се състои от тапицирана рамка с практично отделение за съхранение. Рамката и пружинният матрак са с издръжлива луксозна тапицерия, с включени крака.

Континентално легло GOLD C50