Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Двулицево спално бельо от 100% памучен перкал

Топ 5 нови модели спално бельо

Дата:

Категория: Спалня

Спалното бельо е онази част от спалнята, която често подменяме. Бельото е щрих, който подчертава стил и артистичност в любимата ни стая. Ето защо в JYSK освежаваме нашия асортимент спално бельо поне два пъти годишно, за да предложим по-голям избор.

През лятото обожавам усещането на сатенено спално бельо, докато през хладните месеци предпочитам бархет. Имам колеги, които си купуват нови чаршафи, ако не всеки месец, то поне веднъж на всеки два месеца. Скоро в нашия асортимент се появиха значителен брой нови попълнения, реших да потърся няколко компетентни мнения.

По-долу ще намерите предпочитанията на няколко служители на JYSK.

CHRISTEL – романтично, игриво и вдъхновяващо

Розово спално бельо от 100% памучен перкал

Това е изборът на Ираида Паюк, нашият маркетинг мениджър за България и Румъния:

„CHRISTEL е фантастичен пример за един от новите трендове, които ще представим в JYSK. Деликатен стил, комбиниран с нежни геометрични шарки. Плоският кант на калъфките за възглавници и на плика за завивка само добавят модерно излъчване на изключителния на допир памучен перкал. Сигурна съм, че с това спално бельо ще имате само хубави сънища. Новият тренд се нарича „Creative mind“. Той е съвкупност от бохемски нотки, примесени с хипарски идеи. Шарките и принтовете са микс от винтидж ориенталски мотиви и ръчно изписани форми. CHRISTEL е ярък пример за този тренд. Пепеляво розово и повтарящият се мотив, както и ръчно изписаните точки, придават финес на спалното бельо. Това е романтичен артикул, добър пример за красота в спалнята“.   

THERESA – хармония и загриженост

Спално бельо в сиво от 100% бархет.

На този модел се спря Цвета Цонева, нашият Team Leader отдел „Обслужване на клиенти”: „Имам нужда от хармония в ежедневието. Със спалното бельо внасям хармония в спалнята, вписва се с един от новите трендове “The thinker”. Това ще бъде един нов вид за дома, който ви подканя да се отделите от забързаното ежедневие и да отделите време за себе си“.

В забързания свят, в който живеем, нуждата от минутка размисъл е по-голяма от всякога. Изчистеният и почти строг вид на THERESA допринасят за тази цел. С геометрични форми, дискретен лукс и усещане за нещо едновременно модерно и класическо. Изработена е от изключително приятен на допир памучен бархет. „The thinker” има за цел да преобрази пространството в убежище за размисъл, където по-малко означава повече, а това е в пълна сила за THERESA. Един изключително скандинавски модел с лек, елегантен тон, който е подходящ за всяка спалня“.

KATJA – плюсовете на спалното бельо

Спално бельо от мек памучен бархет, в синьо или сиво

Томас Клима, колега от графичния отдел в Полша, избра този модел. „Той не се набива толкова много на очи, дори може да не го забележите в магазина. Направи ми впечатление с положителните му страни. Аз съм положителна личност и графичен дизайнер и малките неща ми правят впечатление. Стори ми се прекрасна добавка към спалнята. Когато видя този модел, на лицето ми се появява усмивка.“

Това не е от онези фини сатенени модели, които галят кожата при допир, нито от мек бархет който да топли през хладни вечери. Не, този комплект е изработен от 100% памук. Предлага се както в тъмносиньо, така и в сиво. Бихме го използвали в типично мъжки спални или да внесем строга атмосфера в помещението. Едва забележимите плюсове, присъстващи по спалното бельо, са една закачлива нотка.

MALOU – нежност и женственост

Модерно спално бельо, в розово, от 100% памук.

Спалният комплект е изработен от 100% памук. Този женствен модел ще ви помогне да смените излъчването на спалнята с един замах. Пастелното розово ще бъде акцент, а малките заоблени мотиви подсилват финеса.

Този модел е сред любимите на нашия закупчик от Дания, Катрин Ниелсен и ето как го определя тя: „Както добре знаете, в JYSK сме посланици на датското чувство за уют - HYGGE. Този модел е по-различен от останалите, защото е не е в бледи пастелни тонове, а пищен. Но това беше и моето намерение, когато го избирах. Исках да изглежда като спално бельо от луксозен хотел.“ 

SARA – лукс и качество

Качествено спално бельо от 100% памучен сатен

За Кристиана Станчу, маркетинг специалист за Румъния, един от най-красивите модели спално бельо от новите попълнения е SARA. Въпреки че не е от категория GOLD, комплектът е изработен от 100% памучен сатен.

„Харесват ми изчистените модели и определено обичам усещането на памучния сатен. При SARA ме грабна факта, че не е онова искрящо бяло, което след няколко пранета посивява и трябва да търсите различни препарати, за да възвърнете първоначалния му блясък. Както и райетата. Обожавам райета. А тези на SARA са едва забележими и сякаш са изрисувани на ръка. Лесно го комбинирам и с моделите, които имам.“

MARGIT – сладко и симпатично

Детско спално бельо в зелено или розово

“Обожавам тези модели спално бельо за деца. Съжалявам, че не се предлагат и в нормални размери за завивка. Те са детински в забавния и весел начин, с една изрисувана мечка. На заден план е фонът с игриви шарки, точки в розовата версия и триъгълници в зелената. Тези малки детайли добавят малко динамика. Повечето комплекти спално бельо за деца са в ярки или пастелни цветове, но тук избрахме меки цветове, които могат да ви успокоят и се надяваме да помогнат на малчуганите по-бързо.“