Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Селекция артикули в топли цветове и интересни форми

Топли цветове и интересни форми

Дата:

Категория: Декорация

Промяната на декорацията в жилището може да отнеме много време, дни и да ви изтощи от продължителни обиколки по магазини, да разглеждате къде предлагат най-доброто. В същото време жадувате да промените вазата, възглавниците, цветята. Разбираме ви, така е след всяка тежка зима. За да изгоним заедно депресията и да отворим жилището за малки вълшебства, ще ви помогнем с два нови блога: Цветът на 2019-а и мебели със заоблени форми. Ако те не са достатъчни да ви вдъхновят, ще ви представим и няколко нови идеи, които са постъпили в нашия асортимент в края на месец януари.

Те са внимателно подбрани, за да могат да се допълват взаимно, но това не означава, че трябва да закупите всичко наведнъж. Не, точно обратното. Всеки един артикул може да намери своето място и във вашия дом. Цветовата гама е съобразена с модерното за тази година, тоновете са по-земни и приветливи.

 

Различните нюанси ще бъдат забелязани в тъканите, стъклото и метала. Ето как нашите дизайнери комбинираха всичко това.

Започваме с едно неизменно предложение през последните месеци – одеяло LINNEA. Със своя рустик вид – плетено и с пискюли, то допълва помещението, напомняйки на старите родопски одеяла. Изработено от акрил и полиестер, одеялото е леко, но също така топлещо и меко. А най-хубавото е, че се предлага в четири цвята и може лесно да се комбинира.

  

Модерни са различните форми, където органичните и обли линии играят важна роля през 2019 година. Например декорацията MANUS - интересна комбинация от геометрични форми, която би се вписала лесно в различните стилове. И тук цветовете са от изключително значение, за да бъде постигнат интересен контраст. От друга страна, силният контраст ще наруши хармонията и ще превърне композицията в хаос.

 

 

Зеленината продължава да бъде на почит. Тя освежава помещението, напомняйки за пролетта. Ние сме използвали изкуствените растения DAGFINN и OLIVER, които можете да намерите в нашите магазини, но не се колебайте да използвате сезонни цветя през топлите дни. Така ще можете да персонализирате този скандинавски дизайн.

 


Факти за Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Всички артикули са в продажба в магазини JYSK, както и онлайн на JYSK.bg от 29 януари т.г. Във физическите магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени заедно, за да могат клиентите да видят нагледно комбинацията от материали, цветове и форми.