Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ПАЗАРУВАЙТЕ ПРЕДИ 10.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН) И 19.12 (ЗА ДОСТАВКА ДО АДРЕС) И ПОЛУЧЕТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПРЕДИ КОЛЕДА

 

Трапезария в романтичен или класически стил?

Дата:

Категория: JYSK Favourites, Декорация


Класика в трапезарията

Тази трапезария е обзаведена с мебели KALBY – класическа скандинавска серия, вдъхновена от датската дизайнерска ера от 50-те години. Стилът е изчистен,  фокусиран върху качеството и функционалността. Мебелите са подходящи за всеки дом и за всяко пространство. 
 

Практични материали

Бюфет KALBY
Бюфет KALBY 

Най-забележимите части на обзавеждането в стаята са бюфет KALBY и маса за хранене KALBY. Те са с покритие от лак, предотвратяващ задържането на мръсотия и прави почистването на петна от кафе, вино и др., лесно като детска игра.

Устойчиви на петна повърхности 

Купчина от полилей

Полилей TONE е с ефирно излъчване, заоблени и извити краища. Нашият дизайнер групира 3 полилея на различна височина, за една по-различна визия. TONE се предлага и под формата на настолна лампа

Комбинация от полилей, за повече светлина и простор 

Съвет

Използвайте красив килим в декорацията на трапезарията, той ще добави нотка топлина в стаята, както и контраст между дървения под и масата. 

Модерна романтика 

Заоблени форми, изобилие от текстил и декорации 

Един модерен романтичен стил с помощта на колекция STENLILLE 

За обзавеждането на това пространство са използвани мебели STENLILLE – вдъхновени от северните светлини и природата. Романтични линии и мекота в комбинация с растения за нотка свежест и живот. STENLILLE е част от нашите нови предложения в JYSK и в гамата са включени скрин, маса за хранене и столове.

Кухненски стол STENLILLE с подплата и тапицерия
Кухненски стол STENLILLE с подплата и тапицерия, за повече комфорт

Мебелите STENLILLE са изработени от масивна дървесина, MDF и декоративен фурнир ясен. Те се характеризират със заоблени форми, а нашият Range & Design Manager Катрин Крюсе (Katrine Kruuse) ги описва ето така: „С комбинацията на дървесина и светли тонове получавате мекота и уют”.

Столовете са изключително комфортни, тъй като седалката и облегалката са подплатени и тапицирани.

Рафт за стена и мебели в бяло

Част от декорацията в стаята е допълнена с рафт за стена. Използвани са рамки за снимки, аксесоари и др. – детайли, които подчертават Вашия стил - добавен е цветарник, осигуряващ повече пространство за любимите цветя.  

Съвет

Столът в ъгъла на стаята – може да играе ролята на декорация или допълнителен стол за гости, бъдете креативни.