Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Намаления до 50% на на всички артикули, налични само онлайн.
Пазарувайте на JYSK.bg и вземете Вашите поръчки с опция "Кликни и вземи" от магазините.

Научете повече
Двулицево спално бельо THEA

Три свежи комплекта спално бельо за нея, за него и за вас

Дата:

Категория: Спалня, Декорация

Месец януари е като първия ден на годината - понеделник. Ново начало, нови идеи, нови начинания. През януари в нашия асортимент имаме и три свежи модела спално бельо. Те са внимателно подбрани и ще бъдат част от трендовете, които в JYSK искаме да представим през пролетните месеци.

Попитахме нашия закупчик на категория спално бельо - Kathrine Møller Nielsen, какво я накара да се спре на тези модели и как си представя всеки един от тях в домашна атмосфера. А тя с удоволствие сподели с нас своите мисли за новите модели:

THEA – “Младежко и игриво“

“Може би THEA е любимото ми спално бельо от JYSK в момента. Това е един от най-новите модели и е прекрасен избор, ако все още се чувствате млади и имате нужда от цветно настроение в спалнята. Моделът е едновременно летен и весел, напомня на безгрижните слънчеви дни на плажа или в парка. И ако си мислите, че е прекалено женствен, трябва да видите спалното бельо в цвят мента. То е толкова свежо, сякаш се завивате с пролет.

 

Спално бельо THEA е двулицево, със закачливи ромбоидни шарки от едната страна и сякаш ръчно изрисувано каре от другата.

THEA е част от един нов слънчев тренд в JYSK, който очакваме да се появи през тази година. Цветовете са меки, женствени и сякаш обляни в слънчева светлина. Забелязват се нотки жълто, оранжево и кафяво. Всичко това се съчетава перфектно с цвета на годината – корал, в който се предлага THEA.”

SANNE – “Спокоен рустик стил“

“Спалното бельо SANNE не е сред най-новите предложения. Всъщност, този модел се предлага в скандинавските страни от известно време и бързо се превърна в един от най-желаните, а сега вече може да бъде намерен във всички държави, където присъства JYSK. Спалното бельо е от пран памук, придаващ мекота при допир и усещане за лекота. Този модел е подходящ за един от трендовете в JYSK – HARMONY, където се обръщаме към минимализма. Към комфорта, постигнат с минимални усилия и към спокойствието от преливащи тонове и сходни материи.

Благодарение на изчистения си дизайн, SANNE е великолепен избор за всяка спалня.“

FRIDA – „Дефиницията на скандинавски“

“Мисля, че ще се влюбя в това спално бельо! Комбинацията от светли и тъмни ивици синьо е очарователна. Райетата са все още модерни, а бархетът е изключително подходящ за сезона. Със своята мекота на допир и топлина, няма да станете от леглото.

Що се отнася до дизайна, това е великолепният екземпляр на третия тренд за тази пролет – NORDIC LIGHT (Северно сияние). Характеризира се с по-студени цветове, ефирност и се вписва със скандинавския дизайн, който така обичаме в JYSK. Очаквам този модел да се превърне в любим и на нашите клиенти.