Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Кибер седмица с намаления до 50%
Седмица на текстила с намаления до 60% на избрани категории текстил!

Всички оферти
Златист фенер със свещи, ръчно изработена стъклена ваза, коледен елф и декоративна възглавница в червено.

Уют и коледно настроение с новата колекция Nordic Mood

Дата:

Категория: Трендове, Коледа, Декорация

Още от края на месец октомври JYSK посрещна клиентите си с тазгодишните празнични предложения за декорация на дома. Голяма част от тях са включени в сезонната колекция Nordic Mood, с която ще внесете уют и коледно настроение в края на годината.

В следващите редове Тина Ниман, закупчик в категория „Интериорна декорация” в JYSK, акцентира на коледни фрагменти:

„С новата ни колекция Nordic Mood искаме да вдъхновим нашите клиенти и да им помогнем да постигнат уютна коледна обстановка вкъщи. И тъй като става за по-празнична атмосфера, в основата са зелените и червените цветове, с чиято помощ ще внесат класическо и същевременно модерно усещане.“

Голяма стъклена ваза и мини коледно дърво в червено.

Един прекрасен пример за фина декорация в червено е мини коледното дърво PYROP, а елегантната ваза FELIX от зелено стъкло с няколко коледни клонки е нежно допълнение.

„Аз обожавам коледните фигурки, особено елфите и смятам, че са изключително кокетни и приказни. Тази година ми допадат и декорациите в червено,“ споделя Тина.

Коледен елф седящ на парче дърво заобиколен от декоративни възглавници и златист фенер.


Празнична декорация за цялата година

Както вече добре знаете, през последните години голяма част от трендовете и колекциите са вдъхновение от природата. И новият Nordic Mood не е по-различен, тук присъстват няколко елемента, които могат да останат актуални през цялата година. На първо място е декоративната възглавница KIMBERLIT с фина щампа от клонки.

Голяма част от нашите предложения са изработени от естествени или рециклирани материали.

Ако искате да добавите рустик вид на декорацията, използвайте шишарки и естествени клонки. Поставете ги във вази, подноси и фенери, добавете една красива светлинна верига и празничното настроение е готово.

Златист фенер със свещи и шишарки.


„Някои артикули са крещящо коледни, докато други можете да оставите през цялата година,“ съветва Тина и допълва: „Убедена съм, че фенерът NUUMIT можем да го използваме и през топлите пролетни и летни вечери”.

Oще коледно вдъхновение

Факти за Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.