Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Внесете повече личен характер в стаята с витрина

Внесете повече личен характер в стаята с витрина

Дата:

Категория: JYSK Favourites, Декорация, Дневна

Едно време стъклените витрини са били част от мебелировка, предназначена само за съхранение на продукти. Днес те отново се вписват в домашния интериор. Финото присъствие на стъкло, пропускащо максимално светлина е не само модерна тенденция, но и начин да изразите своя творчески потенциал. Изложете любимия порцелан, керамика и снимки, за да създадете лично пространство, което да разказва вашата история. Ние ще Ви покажем как да използвате витрини в два различни стила.

Класическа функционалност

GAMMELGAB маса, бюфет и витрина 

Стил скандинавски минимализъм – опростен и изчистен, акцентът е върху класически функционално предназначение на интериора. GAMMELGAB е нова гама мебели, която включва витрина, бюфет и маса за хранене.

Двуцветният дизайн е подходящ за голяма част от жилищата. Издължените дървени крачета на витрината и бюфета придават на мебелите олекотен вид, а пастелните цветове освежават по-малките пространства и са красив акцент.

Масата за хранене е комбинирана с кухненски столове JONSTRUP - тапицирани и подплатени седалки и облегалки, както и метални крака, боядисани в цвят дъб.

Кресло EJERSLEV и витрина GAMMELGAB

Интересна част от интериора е ъгълът, оформен като перфектно място за четене. Той е комбиниран с кресло EJERSLEV, комплект маси SANDBJERG, настолна лампа ERNST и витрина GAMMELGAB. Малката витрина е с изящен и приятен вид, функционална, съхранява всичко, което използваме в ежедневието.

Към комфортното кресло EJERSLEV има табуретка за крака. Това съчетание на мека мебел ще ви подсигури релакс след натоварения работен ден. Комплект SANDBJERG е с 2 маси, които изглеждат чудесно, както заедно, така и поотделно.

Индустриален винтидж

Витрини и маса FREDERICIA  

Индустриалният винтидж като концепция за обзавеждане на стая е свеж и уютен стил, обединяващ тъмна масивна дървесина с етно детайли. Комбинацията с кухненски столове BAKKELY придава на домашната атмосфера мекота и свежест.

три витрини FREDERICIA

Забележителна черта в стаята са трите витрини FREDERICIA, поставени една до друга. Използването на голяма част от стената добавя уникално и нетрадиционно излъчване. Изложете красив порцелан, керамика и кристал, за да добавите и нотка творчество. Не забравяйте, че може да комбинирате съдовете с естествени материали - клонки, листа, кестени, сухи цветя и т.н.