Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории!

Всички оферти
Градинска маса и пейки от метал и дървесина и градински соларен фенер.

Връзка с природата

Дата:

Категория: Градина

За много от нас докосването до природата е начин да релаксираме и да се заредим с нови сили. Често нямаме възможност да стигнем до крайбрежието или планината. Точно в такива моменти трябва да поканим природата в дома. Ще ви помогнем с няколко идеи как да направите това.

Градинска маса със сладки, торта и чаени чаши.


Комплект DAGSVAD е ново предложение в JYSK. Той е в минималистичен стил, съставен от маса и пейка. Комплектът е подходящ както за градината, така и за терасата.

Дървена градинска пейка с одеяло и декоративна възглавница.


Пейките са леки и удобни за местене. В първите слънчеви дни се излегнахме на една от тях и се порадвахме на слънчевите лъчи.

Идеи в саксии

Сиви саксии.


Убедени сме, че мнозина с часове прекарват в градината край растенията, защото са грижовни стопани и с нетърпение очакват хубавите слънчеви дни. За други цветята са част от домашния декор. Големите саксии с тревисти растения се вписват добре във всяко пространство. С повече въображение може да ги използвате като разделители за стаята или градината.

Градински стол с изкуствена кожа и декоративна възглавница.


Остава само да се настаните удобно в комфортния стол VALLESTRUP. Той е с овални форми, изработен е от естествени материали. Добавете одеяло или изкуствена кожа, както и някоя друга възглавница за разкош.

Масичка от ратан с купичка и стъклена чаша за чай.


И последното предложение – масата JUNGLEDAL от ратан. Тя е стилна и ефирна. Прекрасна и практична, подходяща за всяка градина или тераса.