Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге с намаления до 50%

Всички оферти
Щендер за дрехи в спалнята, младо момиче с кутии за местене и дневна с модерно канапе

Всичко необходимо за малко жилище

Дата:

Категория: Декорация, Дневна, Спалня, Баня

Ще смените ли квартирата през идващата есен? Или предпочитате да живеете в компактно жилище. Това са въпроси, които със сигурност си задавате през всеки летен сезон. Независимо от вашето решение, експертите от JYSK твърдят, че има няколко вещи и мебели, които трябва да присъстват в интериора. Повече ще прочетете в следващите редове..  

Практична, мултифункционална мебел за дневна и трапезария

Често в малките жилища стаите трябва да бъдат комбинирани. Дали това ще бъде трапезария и спалня или дневна и кухня, зависи от разположението им. Най-важното е да имате обособено място за кухня, спане и почивка. Мултифункционалната мебел, като разтегателно канапе или сгъваема маса, е изключително полезна в малките жилища. Обмислете вариант масата за кафе да послужи и като нощна масичка. И обърнете внимание на мястото за съхранение: в един шкаф с много отделения ще подредите спално бельо, книги и дори прибори, без те да се виждат. Освен всичко това, обърнете внимание и на формите на мебелите, заоблените модели изглеждат по-добре и сякаш не заемат толкова място.

Трябва да имате


Време е за нотка уют. Свещници, растения, одеяла и декоративни възглавници ще помогнат да придадете комфорт. С помощта на килим или параван ще разграничите помещението на различни зони.

Добре е да имате 


Тук можете да намерите любимите декорации на нашия закупчик.

Всичко необходимо за здравословен сън

Приблизително една трета от живота преминава в леглото, ето защо е напълно нормално да приоритизирате съня си. Уверете се, че спалнята ви е удобна и приветлива, за да се будите отпочинали и изпълнени с енергия за новия ден. Изберете подходяща възглавница, която да отговаря на начина ви на спане и прочетете как да изберете подходяща завивка тук.

Трябва да имате

 

Ако искате да добавите още малко детайли към комфортната спалня, една челна дъска ще се окаже добра инвестиция. Освен естетическите си преимущества, тя е изключително полезна когато седите в леглото. Покривката за легло или така наречената кувертюра е вълшебна, ще маскирате спалнята с нова визия, особено в едностайните жилища.

Добре е да имате


Най-необходимото за банята и интересни предмети

За банята имате нужда от няколко важни аксесоара, за да не наводните цялото помещение. Тук можете да си поиграете със съчетаването на цветове.

Трябва да имате

 

Постелката за баня е аксесоар, допълващ с настроение и цвят пространството. Прибавете пластмасова кошница за съхранение на всички шампоани и гелове за душ.

Добре е да имате

 

Щендер за дрехи или гардероб?

Важно е да имате място за вашите дрехи, за да не се налага да ги подменяте често. Един гардероб с релса за закачалки и чекмеджета би бил чудесно решение, но не винаги е подходящ. Вариант е да комбинирате практичен скрин с чекмеджета и щендер за дрехи.

Трябва да имате  

 

Можете да постигнете усещане за уют с помощта на няколко кошници за дреболиите, саксии, красив кош за пране и рафт на колелца.

Добре е да имате