Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Захария Тръпкова посети Рим

Захария Тръпкова, Посланик на JYSK

Дата:

Категория: Зад кулисите

Захария Тръпкова е на 34 години, живее в Бургас и работи в JYSK от февруари 2018. Тя спечели мини ваканция за двама с дестинация по избор на печелившия от конкурса „Посланик JYSK”. С този конкурс си поставихме за цел да наградим колега, който живее според ценностите на JYSK. В конкурса взеха участие служители от всички магазини в България.

Захария, как се записа в конкурса Посланик на JYSK? 

Два - три месеца, след като започнах да работя във фирмата, стартира новото състезание и аз се регистрирах за участие. 

Защо избра Рим?

Рим е желана от мен дестинация и дори отново искам да отида. 

Какво ти харесва най-много в италианската столица?

Първото нещо, което ме грабна е разнообразието от дървета под формата на чадъри, цветята, палмите и красивите паркове. Най-много харесвам древния Рим. Той е изпълнен с красиви художествени и исторически експонати, спиращи дъха катедрали и красива архитектура. Пренесох се в миналото, представих си какво е било на живо. Уникално е! Трябва да се изживее.

Какво би препоръчала на някой, който за пръв път посещава Рим?

Пътуването до Рим е образователно и романтично. Препоръчвам им да ходят пеш (ако имат физическа възможност ), накъдето и да се обърне човек има какво да види. Забележителностите следват една след друга и не се усеща разстоянието. Като се започне от величествената Базилика "Свети Петър", музеите на Ватикана, Сикстинската капела, Колизеума, Пантеона, Навона и Испанските стълби.

Задължително трябва да се хвърли монета в известния фонтан Треви, с надеждата да се върнете отново. И все пак да отидеш в Рим и да не се поклониш на гроба на Св. Константин - Кирил Философ в Базиликата „Сан Клементе" е като "Да отидеш до Рим и да не видиш Папата".

Как се чувстваш като посланик JYSK?

Мотивирана, отговорна и заредена с хъс.

Имаш ли любими артикули в JYSK? 

Като човек, който обича да спи харесвам огромния асортимент който стимулира добрия сън. 

Какво ти харесва в екипа, с който работиш? 

Доброто настроение на сплотения екип. Ние прекарваме много време заедно и е важно да се разбираме, уважаваме и помагаме.