Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Защо пейката в коридора е необходимост, а не лукс?

Защо пейката в коридора е необходимост, а не лукс?

Дата:

Категория: Декорация

Не че съм дебел, но предпочитам комфортния начин на обуване на обувки -  да седна и да си завържа връзките, вместо да се сгъна на две и да се измъчвам. Особено през зимата, когато обувките са тежки и връзките са по-дълги от кабела на зарядното за мобилен телефон.

Лято е. Все още се разхождаме  с леки обувки, тип сандали, еспадрили или джапанки – този блог е поредното предизвикателство към вас. Отново съм подготвил предложения за вас. От средата на месец юли има нови попълнения в асортимента на мебели за дома.  Част от тях са съвършени - подходящи са за всяко антре, а защо не и за вашето. Кое е първото нещо, което виждате вкъщи? А последното преди да излезете? - антрето, ето защо започваме от там.

В следващите редове ще ви предложа няколко решения, останалото е ... във вашите ръце.

JELLING


С място за съхранение – това е най-важната характеристика на тази пейка. Друго качество, което ще ви привлече, е здравината. Щом стане въпрос за пейка, която ще бъде ситуирана в антрето, трябва да е от качествени материали. Изработена от масивна топола и MDF, тя е подходяща за любителите на обувки с дълги връзки. Пейката заема значителна част от пространството, но е стилна и удобна. Скритата вратичка на седалката ще ви отведе в Нарния на пантофите. Има място и за деко възглавница, която ще придаде завършен вид на практичната пейка в антрето на апартамента.

VANDSTED


Цялата колекция е в изискания минималистичен стил или така нареченото скандинавско разбиране за живота. Като започнем от материалите и стигаме до визията. За тези от вас, които предпочитат простите решения, без да се лишават от комфорт, това е подходящият избор. Пейката е изработена от бамбук и MDF, достатъчно издръжлива, за повече комфорт е добавен пласт от пяна, тапициран с издръжлив полиестер. Сам по себе си този артикул е достатъчен за антрето, но ако разполагате с пространство, добавете щендер за дрехи  - да окачите якета и палта, както и етажерка.

TERPET


Новото попълнение в нашите предложения за обзавеждане. Цялата колекция е съставена от пейка с чекмеджета, практичен шкаф за обувки и кокетен гардероб. Тук акцент е пейката. Изработена е от масивна бреза и MDF и снабдена с мека възглавница от пяна и калъф от полиестер. Значително по-малка от първите две предложения -  като размери, и като отделение за съхранение. Пейката е с четири чекмеджета, които са практично решение за съхранение.

STENLILLE


Една от вече превърналите се в класически колекции, които предлагаме в JYSK. Още от нейното представяне в края на лятото на 2016-а,  тя е най-търсената от нашите клиенти. Пейката е със заоблени форми, придаващи романтичност, изработена е от масивно каучуково дърво и е снабдена с мека възглавница за сядане, с тапицерия от полиестер. Моделът е изключително гъвкав и може да бъде използван както в спалнята, така и в антрето.

BELLE


BELLE е поредното ново попълнение. И тази колекция е за антре, с компактен гардероб, практичен шкаф за обувки, модерна пейка и интересна закачалка. Мебелите са изработени от HDF и меламин, цветовата гама е матиран дъб и бяло. Пейката е с голямо чекмедже, където можете да поберете няколко чифта от най-използваните обувки или други дреболии.

Ето и оснатаналите решения за коридора:
[][]