Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Столове
Столове с тапицерия
Столове JYSK

Столове

Разнообразие от столове, с модерен минималистичен дизайн или в класически стил. Тук ще намерите нещо което да пасне на всяка кухня, трапезария или хол.

Столове - Кухненски столове

 
Стол BJERT бял
Стол BJERT бял
АКЦИЯ

Кухненски столове JYSK

Сменете кухненските си столове за да вдъхнете нов живот на масата си за хранене и да придадете свеж вид на стаята. Ако масата ви е бяла например, изпробвайте комбинация с черни кухненски столове или бъдете креативни в декорирането на кухнята си с цветни столове – за защо не и в различни стилове. Богатата ни гама от възглавници за столове ви дават безкрайни възможности да изразите стила си. Единствено вашето въображение поставя границите!

В JYSK ще откриете перфектните столове за вашия дом – независимо дали предпочитате плетени, метални, дървени, или кухненски столове от изкуствена кожа.

А може би търсите напълно различен вид стол – например бар стол, цветна табуретка или пейка за кухненската маса. Възможностите са почти безкрайни, а всеки стол си има конкретна функция. Сгъваемите столове са практична опция при посрещане на гости: можете лесно да ги сгънете и приберете след употреба. Ако трудно достигате кухненските шкафове, табуретката-стълба е правилното решение за вас. Отбийте се в JYSK и изследвайте възможностите.

Ако освен столове, търсите и маса, в JYSK, разбира се, ще откриете разнообразни кухненски комплекти.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard