Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Нови модели континентални легла! Намаления на матраците и завивките до 60%

Всички оферти

Свещ ESGER Ø6×14см с чаша асорти

Артикул: 4977700
АКЦИЯ

Свещ ESGER Ø6×14см с чаша асорти

Промоцията е валидна до: 01.05.2019

5,99 лв/бр. 4,50 лв/бр.
 
мнение(я)

Спецификации

Материал Стъкло, Парафин
Размер Диаметър: 6 см, Височина: 14 см
Цвят Бял
Употреба Домашна употреба
време на горене 40 часа
Тип свещи Гладка

Всички мнения

 
1 международно(и) ревю(та) |
Напиши мнение
12/09/2018

Απογοήτευση

Σε όλες τις εικόνες φαίνονται και τα 3 μαζί σαν σετ και τελικά σου στέλνουν μόνο ένα και αυτό στην τύχη. Δεν έχεις καν την δυνατότητα να επιλέξεις. Κρίμα.

Това мнение е оставено на jysk.gr

Публикувани от: Град: Ηράκλειο

Като пазарувате онлайн на JYSK.bg имате възможността да изберете Вашата поръчка да бъде доставена директно до Вашия дом или офис, както и да резервирате артикул, който да вземете от избран от Вас физически магазин JYSK, където има наличност от избрания артикул:

Кликни и Вземи - без такса транспорт

С помощта на нашата услуга Кликни и Вземи можете да резервирате артикули онлайн и да ги вземете от физически магазин JYSK по Ваш избор. След като направите Вашата резервация онлайн, в рамките на 1 час ще получите потвърждение от магазина, че Вашата поръчка е готова да бъде получена.
С нашата услуга Кликни и Вземи не плащате такса транспорт и заплащате поръчаните артикули в момента на получаване на стоката в магазина.

Доставка до адрес - такса транспорт

Като пазарувате онлайн можете да изберете адрес, където да бъде доставена Вашата поръчка, било то до дома или офиса Ви. Не се извършва доставка до офис на куриерска фирма или до физически магазин JYSK. Поръчката ще бъде доставена с куриер в рамките на 7-12 работни дни от датата на поръчка. Таксата за доставка ще бъде изчислена след като добавите желаните артикули в пазарската кошница.

Големи пакети - допълнителни такса

Със закупуването на обемни и тежки артикули като матраци, канапета и т.н. много от нашите клиенти желаят транспорт до входната врата. Със заплащането на допълнителна такса куриерската фирма ще достави поръчката директно до Вашата врата. 

Артикули които се предлагат единствено в магазина

В JYSK се гордеем с това, че предлагаме голяма част от нашия асортимент както онлайн, така и в нашите физически магазини JYSK. Но в някои случаи част от нашите артикули могат да бъдат закупени единствено чрез услугата Кликни и Вземи или директно в нашите магазини. В повечето случаи това са продукти в разпродажба, чупливи артикули или такива, които излизат от нашия асортимент.