Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Два начина за сянка на балкона или в градината – със сенник или чадър за слънце

Как да изберем правилния градински чадър?

Навярно вече обмисляте къде да прекарате летните дни. На плажа, в градината или потопени в уюта на терасата. Всъщност изборът е във Вашите ръце, но не забравяйте защитата от слънчевите лъчи. Насладете се на топлия сезон с помощта на нов чадър за слънце или сенник. Какво да изберете, това зависи от мястото - градина или тераса, както и от условията, с които разполагате. Ето и няколко варианта:

За компактната градина или тераса

Тераса с класически чадър за слънце, градински фенери и саксии.
Маса KOPERVIK Ш100xД215 сива
800 ЛВ./бр.
1199 ЛВ. /бр.
Спестете 33%
Само онлайн


Класическият модел слънчев чадър е прекрасен избор за малко дворно пространство или тераса. Чадърът е с прав прът, изработен от метал или дървесина, с различни цветове и размери на платнището.  Градинската Ви маса е с отвор в центъра, който е предназначен за чадър. Така ще можете спокойно да стоите около нея и под слънчевите лъчи. В случай, че градинската маса не разполага с подобен отвор, тогава изберете градински чадър с функция за накланяне, така ще регулирате къде да пада сянката.

Ако не разполагате с пространство или не искате обемен модел, един чадър за балкон е чудесно решение. Той може да бъде поставен плътно до стената и не заема излишно място.

Малък балкон с чадър за слънце и комплект за бистро.

За голямата градина или тераса

Тераса с висящ чадър над комплект градински мебели.
Висящ чадър HAUGESUND Ø300 черен
600 ЛВ./бр.
999 ЛВ. /бр.
Спестете 39%
Само онлайн
Градински стол SANDVED черен
75 ЛВ./бр.
179 ЛВ. /бр.
Спестете 58%
Само онлайн

 

Висящият чадър за слънце е подходящ вариант за вилата, градината. Този модел заема повече пространство от останалите, но и предлага повече сянка. Можете да го поставите до градинската маса и пак да останете под него. Висящите чадъри са по-обемни и по-тежки от останалите, включват масивна основа с колелца или от няколко части.

HOLD-AN – практични сенници

Тераса със сенник

 
Ако имате точно определено място, където трябва да бъде сянка през цялото лято, сенникът е идеален. Той не заема излишно място на земята. Само трябва да закрепите единия край и сте готови.

Тераса със сенник

Изберете правилната основа

Изберайки слънчевия чадър, време е да отправите поглед и към основите. Най-важното е, тя да бъде достатъчно тежка, за да задържи чадъра стабилно. След това идва ред на големината на основата. Ако сте избрали чадър за балкон, един по-малък модел ще е подходящ. И не на последно място, ако ще местите чадъра, основа с колелца ще Ви бъде изключително полезна.

Открийте повече

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината