JYSK БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ МАГАЗИН НОМЕР 20 И НОМЕР 2 ВЪВ ВАРНА

19.05.2022

Откриване ЮСК Варна в Гранд Мол Варна

В град Варна втори магазин на JYSK. От 9 август варненци ще се радват на повече специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Вторият магазин ще отвори врати в четвъртък - 10 часа сутринта, в Гранд Мол Варна на улица „Андрей Сахаров” 2. В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите четири дни на откриването сме подготвили и подаръци за първите 100 клиенти, направили покупка на стойност 20 лв. В четвъртък – 9 август, ще подарим 100 завивки, в петък – 10 август - 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя - 12 август – 100 хавлиени кърпи.

 „Варна е любимият ми град в България. Първият магазин, който открихме тук, е един сред най-успешните в страната. След известна пауза с откриванията на новите обекти отново започваме нашата инициатива по разширяване и очакваме да открием поне още 5 обекта до края на 2018-та, като започнем от Варна и Добрич. Да, днес откриваме два обекта едновременно.”, Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България и Румъния.

“Магазинът във Варна е номер 20 в България. Един малък юбилей за нас. Марката е добре позната в региона, а клиентите от морската столица дълго време чакаха да открием първия обект тук. Сега искаме да ги зарадваме с втори. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. Следваме примера на колегите от останалите страни, които имат най-малко 5 магазина в големите градове.“ Георги Василев, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиенти със селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Доротея Костадинова, управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2500 магазина в 50 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 25 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2018-та JYSK навърши 39 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 19 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Добрич и Шумен.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

За повече информация се свържете с:

Име: Ираида Паюк

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейлipa@jysk.com