JYSK БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ МАГАЗИН НОМЕР 22 И НОМЕР 3 В ПЛОВДИВ

16.05.2022

Откриване ЮСК Пловдив 3

Трети магазин на
JYSK в Пловдив.От 30 август пловдивчани ще се радват на три пъти повече специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Третият магазин ще отвори врати в четвъртък - 8 часа сутринта на улица „Македония” 95, в квартал Кючук Париж. В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите четири дни на откриването сме подготвили и подаръци за първите 100 клиенти за деня, направили покупка на стойност минимум 20 лв. В четвъртък - 30 август - ще подарим 100 завивки, в петък - 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиени кърпи.

 „И двата магазина, които открихме досега в Пловдив, се радват на изключителен интерес, което ги поставя сред най-успешните обекти на веригата в България. Както знаете, JYSKстъпва на българския пазар през 2005, именно в Пловдив. От тогава вече изминаха 13 години, които отбелязваме от края на месец август до края на септември с национална кампания, в която решихме да зарадваме нашите клиенти с намаления до 65%. Освен това този период е изключително подходящ за откриване на нов магазин.” Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSKБългария и Румъния.

“Магазинът в Пловдив е номер 3 в столицата и номер 22 в България. Марката е добре позната в региона, а нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти.Следваме примера на колегите от останалите страни, които имат най-малко 5 магазина в големите градове.“ Георги Василев, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиентите със селекция от качествени артикули с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаленияв първата седмица на откриването, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Стоян Стоянов, управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа с годишен оборот от над 3,35 млрд. евро. Групата притежава повече от 2500 магазина в 50 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 25 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2018-та JYSK навърши 39 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 21 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Добрич и Шумен.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

За повече информация се свържете с:

Име: Ираида Паюк

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейл: ipa@jysk.com