JYSK България отваря магазин номер 8 в Асеновград

05.10.2022

Отварянето на нов магазин е един малък празник за JYSK, ето защо ние го отбелязваме като специално събитие. В деня на откриването, 4 август, клиентите, които искат да се запознаят с нашия асортимент и нашите услуги, ще бъдат посрещнати с музика, балони, специални оферти, чаша ароматно кафе, за да започнат деня подобаващо, както и с един пухкав кроасан, за да имат сили през дългия ден. Първите 150 клиенти, направили покупка на стойност 20 лева или повече, ще получат подарък - възглавница с пълнеж от мемори пяна.  

 „В момента компанията предлага своите артикули в 41 държави и е в постоянно развитие. С отварянето на JYSK в Асеновград, веригата достига до магазин номер 8 в България. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. На откриването ще посрещнем посетителите с изгодни цени и един добре подготвен екип, готов да помогне за правилния избор”, Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България и Румъния.

“ Екипът на JYSK Асеновград очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем нашите клиенти с една селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Искаме да се запознаят с нашия асортимент, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Емил Мановски, управител на магазина.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2300 магазина в 41 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 19 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2016, JYSK навърши 37 години. Събититето бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 7 магазина на територията на страната в следните градове: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен и Стара Загора.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 3 милиона матраци и повече от 8 милиона възглавници всяка година. Но това не е всичко. Ние също така предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

За повече информация се свържете с:

Име: Раду Тудор

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейлrat@jysk.com