Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

JYSK подкрепя Украйна

Ситуацията в Украйна се променя с всеки изминал час и основният фокус на JYSK остава защитата на нашите служители и техните близки, както и подпомагането на бежанците в Украйна и извън нея.

За да защитим служителите си, рано сутринта в четвъртък, 24 февруари 2022 г., решихме временно да затворим всичките си 86 магазина в Украйна. Оттогава насам редица магазини бяха отворени отново, тъй като нашите украински служители изразиха желание да могат да направят положителна промяна на местно ниво.

Ето преглед на някои от основните дейности, които JYSK извършва в момента:

  • За да помогнем на хората в Украйна, ние - от централния офис на JYSK в Дания - си сътрудничим с датското външно министерство и украинското посолство в Копенхаген, за да дарим съответните продукти на разселените хора. Разпространението на продуктите се извършва чрез Агенцията на ООН за бежанците (ВКБООН).
  • В съседните страни - Полша, Словакия, Румъния и Унгария - нашите екипи за управление на страната работят за осигуряване на дарения на съответните продукти на големите организации за помощ, които имат знанията и опита, за да предоставят помощта по най-ефективен начин на възможно най-много хора.
  • Специализираните екипи на JYSK в съседните държави също помагат на колегите си, които бягат от Украйна, да намерят жилище и работа.
  • JYSK създава и фонд, в който всички служители на JYSK могат да правят дарения и с който ще се занимава ръководният екип на страната в Украйна. JYSK е дарила 1 милион датски крони като първоначална сума.

Как можете да помогнете Вие като клиент?

Благодарни сме за броя на клиентите, които се свързват с нас и ни питат дали могат да дарят чрез JYSK.
В допълнение към горепосочените действия призоваваме всички да дарят пари на големите организации за помощ. Това е най-добрият начин да помогнете на Украйна в момента. Големите хуманитарни организации разполагат с необходимите знания и опит, за да могат най-ефективно да окажат помощ на възможно най-голям брой хора.

МОЛИМ СЕ ЗА МИР