Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Условия за продажба и доставка

Следващите условия за продажба и доставка се отнасят за всички покупки, направени в JYSK.bg, доставяни на територията на цяла България. Всички търговски споразумения в JYSK.bg трябва да бъдат на български език. Потребителите трябва да бъдат на възраст 18 или повече години, за да пазаруват в JYSK.bg.

ДДС: BG 131470112

1. Как да пазаруваме в JYSK.bg
2. Цена на артикулите
3. Дата на закупуване, дата на плащане, дата на доставка
4. Плащане
5. Потвърждение на поръчка
6. Фактура
7. Доставка
8. Услуги по връщане и замяна
9. Рекламации
10. Сгрешена доставка
11. Повредени стоки
12. Политика за личните данни
13. Гаранция за цена 

Общи
Моля, отбележете, че артикулите и цените, показвани в JYSK.bg, са същите като тези във физическите магазини JYSK. Все пак, един малък брой артикули могат да бъдат закупени единствено в нашите магазини, докато други артикули може да се предлагат единствено в JYSK.bg - в такъв случай това ще бъде ясно указано на артикулите. Ако имате някакви въпроси във връзка с начина на пазаруване в JYSK.bg, моля, изпратете ни е-mail, като изпозлвате тази форма или се свържете с Обслужване клиенти на тел: +359 2 4925542 в работни дни между 9.00 и 17.30 часа.
Всички артикули се предлагат до изчерпване на стоковите наличности. Стараем се да гарантираме постоянна наличност от пълния асортимент стоки, като вие ще бъдете информирани в случай на изчерпване на даден артикул. Ако по някаква причина извън нашия разумен контрол не сме в състояние да набавим определен артикул, ние няма да бъдем отговорни пред вас, освен като ви гарантираме, че няма да платите за този артикул.Направили сме всичко по силите си да опишем и представим артикулите колкото е възможно по-точно. Въпреки това, артикулите могат да се различават от своите описания. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, моля, свържете се с Обслужване клиенти.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard