Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

8. Гаранция и замяна

Съгласно европейския Закон за потребителските договори, имате право на отказ или замяна в 14-дневен срок. Освен това, JYSK предлага удължено право на отказ или замяна, когато условията, посочени по-долу, са изпълнени.

Когато пазарувате в JYSK.bg, имате 14-дневно право да откажете своята покупка. То  започва да тече от  датата, на която получите артикула. Ако желаете да се възползвате от 14-дневното си право на отказ, неизползваният артикул трябва да бъде върнат  в оригиналната си опаковка  и количество*. Моля, обърнете внимание, че мебелите, доставяни в разглобен вид, не трябва да са били сглобявани. Ако пожелаете да върнете вашия артикул след 14 дни, можете да се възползвате от услугата по замяна на JYSK (прочетете повече по-долу).

Можете да откажете дадена покупка, като откажете да приемете доставката на вашата поръчка или като върнете артикула по един от следните 2 начина:

1) Можете да върнете артикула сами в някой от многото магазини JYSK в България, за да избегнете разходи по изпращане. Ето какво трябва да направите:

- Донесете вашия артикул в неговата оригинална опаковка в най-близкия до вас магазин JYSK.
- Не забравяйте да донесете разпечатка/копие от вашата фактура.
- Не носите отговорност за транспортните разходи по отношение на връщането обратно.

2) Можете да организирате неговото изпращане, като се свържете с Обслужване клиенти на тел. +359 2 4925542 (понеделник-петък  9.00-17.30), или като изпратите е-mail в тази форма. Вие ще трябва да платите транспортните  разходи във връзка с изпращането обратно. Ако се окаже обаче , че продукта е дефектен, JYSK ще поеме тези транспортни разходи.

* При покупка на мебели, завеси, венециански щори, завивки, чаршафи и спално бельо, оригиналната опаковка винаги представлява съществена част от стойността на продукта. Можете да извадите артикула от неговата опаковка, но за да изпълните условията на правото си на отказ, той трябва да се върне в неговата оригинална опаковка.

ВЪРНЕТЕ ПОКУПКАТА СИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

В JYSK е лесно да върнете или замените продукт, ако размислите.

Ако имате документ, доказващ покупката, можем да възстановим заплатената сума в пълен размер без ограничение във времето. Това важи за продукти, закупени както в магазините, така и онлайн.

Моля, имайте предвид:

- Ако нямате документ, доказващ покупката, ви предлагаме замяна за друг продукт.
- Ако върнете продукт, който е повреден или използван по начин, понижаващ стойността му, си запазваме правото да намалим размера на сумата за възстановяване.
- Продукти по поръчка, като например платове, матраци или гардероби, направени по размер, обикновено са с намалена стойност за възстановяване.
- При доставка или транспорт, осигурени от JYSK, ние възстановяваме първоначалните транспортни разходи. Разходите за транспорт при връщане са за ваша сметка.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard