Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

8. Гаранция и замяна

Съгласно европейския Закон за потребителските договори, имате право на отказ или замяна в 14-дневен срок. Освен това, JYSK предлага удължено право на отказ или замяна, когато условията, посочени по-долу, са изпълнени.

Когато пазарувате в JYSK.bg, имате 14-дневно право да откажете своята покупка. То  започва да тече от  датата, на която получите артикула. Ако желаете да се възползвате от 14-дневното си право на отказ, неизползваният артикул трябва да бъде върнат  в оригиналната си опаковка  и количество*. Моля, обърнете внимание, че мебелите, доставяни в разглобен вид, не трябва да са били сглобявани. Ако пожелаете да върнете вашия артикул след 14 дни, можете да се възползвате от услугата по замяна на JYSK (прочетете повече по-долу).

Можете да откажете дадена покупка, като откажете да приемете доставката на вашата поръчка или като върнете артикула по един от следните 2 начина:

1) Можете да върнете артикула сами в някой от многото магазини JYSK в България, за да избегнете разходи по изпращане. Ето какво трябва да направите:

- Донесете вашия артикул в неговата оригинална опаковка в най-близкия до вас магазин JYSK.
- Не забравяйте да донесете разпечатка/копие от вашата фактура.
- Не носите отговорност за транспортните разходи по отношение на връщането обратно.

2) Можете да организирате неговото изпращане, като се свържете с Обслужване клиенти на тел. +359 2 4925542 (понеделник-петък  9.00-17.30), или като изпратите е-mail в тази форма. Вие ще трябва да платите транспортните  разходи във връзка с изпращането обратно. Ако се окаже обаче , че продукта е дефектен, JYSK ще поеме тези транспортни разходи.

* При покупка на мебели, завеси, венециански щори, завивки, чаршафи и спално бельо, оригиналната опаковка винаги представлява съществена част от стойността на продукта. Можете да извадите артикула от неговата опаковка, но за да изпълните условията на правото си на отказ, той трябва да се върне в неговата оригинална опаковка.

УСЛУГА ПО ЗАМЯНА

JYSK предлага, също така, услуга по замяна на артикули, закупени както в JYSK.bg, така и във физическите магазини. JYSK приема върнати артикули, при условие, че те са в своята оригинална опаковка, както и в цялостно окомплектован и приемлив вид**. Няма краен срок за връщане на артикул. Разполагате с много повече време да върнете един артикул, отколкото предвидения по закон 14-дневен срок. Можете, също така, да си получите сумата обратно или да получите кредитно известие, ако представите касовата бележка.

1) Върнете артикула в някой от многото магазини JYSK в България. Ето какво трябва да направите:

- Донесете артикула в неговата оригинална опаковка** в най-близкия до вас магазин JYSK.
- Не забравяйте да донесете разпечатка/копие от вашата фактура.

** За замяната се изисква оригиналната и неизползвана опаковка:
Ако желаете да се възползвате от правото си на замяна, моля, имайте предвид следното:

При артикули, за които опаковката представлява съществена част от представянето на продукта, трябва да бъдат с ненарушен вид. Това се отнася особено много за спално бельо и завеси. Мебели, които се доставят в разглобен вид, също трябва да бъдат с ненарушена опаковка. Освен това, не трябва да сте правили опит да сглобявате или монтирате артикула. За матраци, найлоновата опаковка не трябва да е била сваляна от продукта.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard