Обслужване на клиенти

Контакт
Ако имате въпроси или коментари относно JYSK или нашите продукти, моля, свържете се с JYSKBG@jysk.com. Нашето работно време и адресите на магазините ни можете да намерите на адрес www.JYSK.bg.

 

Опитайте GOLD матрак
ОПИТАЙТЕ ГО ЗА 100 НОЩИ – защото отличният сън през нощта е ключът към здравословния и щастлив живот. Предмет на срокове и условия.

 

Доставка до дома
Не можете да закарате покупките си вкъщи? Не се тревожете, ние можем да ги доставим благодарение на нашата услуга за доставка до дома В ЦЯЛАТА СТРАНА. За повече информация, моля, попитайте член на персонала ни в магазина.

 

Гаранция
Ние в JYSK осигуряваме удължени гаранции на избрани продукти в нашата гама, включително повечето от нашите матраци. Не забравяйте да пазите касовата си бележка и сертификата за гаранция.

 

Замени в JYSK
Винаги заменяме продуктите с усмивка. Ние не налагаме времеви ограничения за замените. Но трябва да върнете продукта с оригиналната касова бележка, той трябва да е неотворен, в оригиналната си опаковка и в добро състояние.

 

Оплаквания
Ако имате конкретно оплакване относно дефектни продукти, закупени от JYSK, моля, върнете продукта и бележката обратно в местния си магазин на JYSK.

 

Подаръчна карта
Поради технически проблеми подаръчната карта е недостъпна в момента. Молим всички клиенти, които са заинтересувани в закупуването на подаръчна карта или от оферти свързани с нея, да оставят своите данни за обратна връзка в най-близкия до тях магазин. Веднага щом услугата е възстановена, клиентите ще бъдат известени.

 

Спонсориране на спортове за инвалиди
JYSK спонсорира спортовете за инвалиди още от 1988 г. и е сред основните спонсори в Дания, Норвегия и Швеция.