Откриване JYSK Стара Загора

23.06.2021

Датската верига за мебели, декорация и домашен текстил JYSK обявява откриването на новия си магазин в Стара Загора, на ул. „Капитан Петко Войвода” 20, с площ на помещението от 1200 м2. Събитието ще се състои в четвъртък, 21 април, от 08:00 часа.

people_working

В деня на откриването сме Ви приготвили един малък празник. Всички наши посетители ще бъдат посрещнати с музика, балони, топло кафе и пухкав кроасан. А първите 150 клиента направили покупка на стойност 20 лева или повече ще получат подарък възглавница с естествен пълнеж, за да можете да отпочинете след дългото пазаруване.

 „Тъй като искаме да сме колкото се може по-близо до нашите клиенти и да им предложим качество на ниски цени, отваряме в Стара Загора, това е и причината непрекъснато да се разширяваме. Те ще бъдат посрещнати от наистина ниски цени и един екип, който е подготвен да им даде съвет и да им помогне да направят най-добрия избор” Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България.

 „Радваме се, че от април ще присъстваме и в Стара Загора. Със сигурност продуктите, които предлагаме ще бъдат оценени подобаващо. Скандинавските мебели се отличават с модерен дизайн, качество при изработката и са подходящи за всеки дом. При нас ще можете да намерите всичко необходимо, за да трансформирате Вашият дом в едно модерно и комфортно кътче.” Любен Мишев, регионален мениджър.

За JYSK

JYSK стъпва на българския пазар през 2005, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 6 магазина на територията на страната в следните градове: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас и Плевен.

JYSK отваря средно по повече от 2 нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Всъщност ние продаваме почти 3 милиона матраци и повече от 8 милиона възглавници всяка година. Но това не е всичко. Ние също така предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома, като мебели, модули за съхранение, спално бельо градински мебели и аксесоари за баня.

 

За повече информация се свържете с:

Име: Раду Тудор

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейлrat@jysk.com