Подаръчна карта JYSK

Идеалният подарък за вас и вашите близки

Подаръчна (gift) карта JYSK

Вече не е нужно да прекарвате часове в търсене на идеалния подарък. С подаръчната карта JYSK вашите близки и приятели сами ще могат да изберат продуктите, от които имат нужда и които подхождат на техния стил. Ето защо тя е идеалният подарък за вас и вашите близки!

Тя представлява предплатена карта, предназначена за подарък, която се издава в български лева и може да бъде използвана във всички физически магазини на JYSK на територията на Република България.

Полезна информация относно подаръчната карта: 

* Подаръчната карта JYSK може да бъде заредена с минимална сума от 20 лв. или максимална от 2500 лв.
* Подаръчната карта може да бъде закупена и използвана единствено във физическите магазини JYSK.
* Наличността на подаръчната карта може да бъде проверена във всеки един магазин на JYSK. 
* Плащанията с подаръчна карта могат да бъдат комбинирани с всички останали начини на плащане във физическия магазин, с изключение на трансфер по банков път.
* За плащането на един касов бон може да бъде използвана само една подаръчна карта.
* Подаръчната карта не може да бъде върната или заменена за паричния си еквивалент. Артикулите, закупени с подаръчна карта, не могат да бъдат върнати или заменени за паричния им еквивалент. Възможна е единствено замяната за друг артикул или възстановяване на сумата по подаръчната карта.
* Клиента носи отговорност при загуба, кражба или повреда на подаръчната карта. Загубената карта не може да бъде преиздадена, както и сумата по нея не може да бъде трансферирана.
* JYSK предлага възможност за плащане с подаръчна карта. Подаръчната карта може да бъде използвана единствено във физическите магазини JYSK в страната, в която е издадена.