Поверителност в JYSK

Дългогодишен опит

Стараем се да съблюдаваме правните норми и закони, относно търговията. Ето защо изпращаме бюлетини само до абонирани за тях хора. Ако получите нашият бюлетин без да сте дали съгласието си, може да е защото Ваш познат Ви го е изпратил. Ако не е това причината, се извиняваме. Изпратете ни имейл на JYSKBG@jysk.com, че не желаете повече да получавате бюлетина ни, или кликнете върху бутона "Отписване" в  края на имейла, който получихте от нас.

Лични данни

Ако желаете да участвате в игрите с  награди на JYSK, моля напишете Вашето име, фамилия и имейл адрес, за да можем да Ви уведомим веднага щом спечелите.

Защита на личните данни

Съхраняваме Вашите имена и имейл адрес в база данни на защитен сървър. Само JYSK уеб администратори имат достъп до тази информация.

Имейл бюлетини в HTML формат

Нашите бюлетини се разпращат в HTML формат. Това означава, че съдържат картинки, графики и текст. Ако желаете те да са видими, Вашата електронна поща трябва да поддържа HTML. Ако тя показва само текст, няма да можете да видите пълното съдържанието на нашия бюлетин. Можете да кликнете върху бутона "Вижте онлайн версия" в началото на бюлетина, за да видите уеб версията на бюлетина.

Въпроси, оплаквания и предложения

Ако имате въпроси, оплаквания или предложения за JYSK България, моля, пишете на отдел „Обслужване клиенти” - JYSKBG@jysk.com.