Поверителност в JYSK

Дългогодишен опит

Стараем се да съблюдаваме правните норми и закони, относно търговията. Ето защо изпращаме бюлетини само до абонирани за тях хора. Ако получите нашият бюлетин без да сте дали съгласието си, може да е защото Ваш познат ви го е изпратил. Ако не е това причината, се извиняваме. Изпратете ни имейл на JYSKBG@jysk.com, че не желаете повече да получавате бюлетина ни. Или използвайте препратката в края на имейла, който получихте от нас.

Лични данни

Ако желаете да участвате в месечното теглене на наградите от JYSK, моля напишете Вашето име и фамилия, адрес, пощенски код и телефонен номер, за да можем да Ви уведомим веднага ако печелите.

Защита на личните данни

Съхраняваме Вашето име, телефонен номер и имейл адрес в база данни, на защитен сървър. Само JYSK уеб администратори имат достъп до тази информация. Освен това гарантираме, че няма да разпространяваме имейл адреса Ви на други компании.

Имейл бюлетини в HTML формат

Нашите бюлетини се разпращат в HTML формат. Това означава, че съдържат картинки, графики и текст. Ако желаете те да са видими, Вашата електронна поща трябва да поддържа HTML. Ако тя показва само текст, няма да може да видите пълното съдържанието на нашия бюлетин. Може да използвате препратката в началото на бюлетина. След като щракнете на препратката, ще се появи нов прозорец с уеб базирана брошура.

Въпроси, оплаквания и предложения

Ако имате въпроси, оплаквания или предположения за JYSKmail, може да пишете на отдел „Обслужване клиенти” - JYSKBG@jysk.com.