Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Правила и условия

Валидност: от 24 ноември до 7 декември 2022

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР

Организатор на тази промоция е ЮСК БУЛ ЕООД, със седалище в град Божурище 2227, улица „Ларс Ларсен” №1, BG131470112.

С участието си в тази промоция, всички участници дават съгласието си, че са запознати, и приемат настоящия регламент. Официалните правила за промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени, според законодателството на Република България. Копие на този документ ще бъде на разположение на всеки, който иска да се запознае с него, и на участниците в промоцията, в магазините на JYSK и на нашата страница: JYSK.bg/thankyou.

С участието си в тази промоция, участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното законодателство.

Организаторът е регистриран съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

ЧАСТ 2. МЯСТО ЗА ПРОВЕЖДАНЕ

Промоцията ще се проведе във всички физически магазини JYSK в България.

ЧАСТ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Промоцията ще се проведе в периода от 24 до 30 ноември 2022.

ЧАСТ 4. ПРАВО ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА 

4.1. В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи.

4.2. Участниците потвърждават, че са запознати с настоящите правила, и че са съгласни с тях. Участието им в тази промоция включва спазване на всички точки от официалните правила. 

ЧАСТ 5. ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА 

Всички клиенти, които са направили покупка в магазини JYSK в периода от 24 до 30 ноември 2022, ще могат да се възползват от 15% допълнителна отстъпка на всички артикули в нашите магазини в периода от 1 до 7 декември 2022.

Ваучер A6 - с прикрепена касова бележка - ще бъде даден на всеки клиент, направил покупка в периода от 24 до 30 ноември 2022. В периода от 1 до 7 декември 2022, всеки клиент ще може да се възползва от 15% допълнителна отстъпка за всички артикули и за вече намалени такива*. Отстъпката важи САМО за клиентите, които представят ваучера с прикрепена касова бележка към него.

*Ваучерът НЕ може да бъде използван:

  • в комбинация с други ваучери;
  • за мостри, изложени във физическите магазини JYSK на територията на Република България;
  • в комбинация с промоционални кампании за окриване (и преоткриване) на физически магазини JYSK на територията на Република България;
  • за резервации или поръчки, направени преди датата му на валидност;

ЧАСТ 6. ЖАЛБИ

Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на промоцията и участниците в същата се решава по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

ЧАСТ 7. ПРЕКЪСВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА 

Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с ЧАСТ 1, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

 

Настоящият правилник е изготвен и подписан в 3 копия, днес, 01 ноември 2022.

 

ОРГАНИЗАТОР

ЮСК БУЛ ЕООД