Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Пейка с отделение за съхранение и закачалка за палта
Пейка ракла, закачалка за стена, шкаф за обувки и стилен гардероб
Повече пространство при съхранението на обувки

ДОБРЕ ДОШЛИ, С КОКЕТНА МЕБЕЛ ЗА ВАШИЯ КОРИДОР ИЛИ АНТРЕ

Антрето или коридора е първото нещо, което се забелязва когато влезете в нечий дом или когато се върнете след дългия работен ден. Ето защо голяма част от нас искат да бъдат посрещнати от с кокетна мебел, която да еднакво приветлива и практична. В JYSK ще намерите решение за всяко едно пространство.

Портманто - Пейки за коридор

ПОСРЕЩНЕТЕ ГОСТИТЕ СИ СЪС СТИЛНА КОРИДОРНА МЕБЕЛНА ГАРНИТУРА

В JYSK предлагаме богата гама от мебели за коридора, които ще улеснят поддържането на реда в дома ви. Сред мебелите за коридор на JYSK ще намерите:

  • Пейки
  • Стойки за палта
  • Рафтове за коридор
  • Закачалки за стена и закачалки на стойка

Пейката в коридора ще ви даде възможност да поседнете, за да си отпочинат краката ви, докато си сваляте обувките. Повечето от пейките, които предлагаме, разполагат с чекмеджета, рафтове или кошници, които са идеалното решение за съхранение на неща. А за допълнителна практичност окачете лавица за коридор със закачалка над пейката си.

В JYSK предлагаме мебели за коридор във всякакви стилове и от всякакви материали, за да можете да изберете мебелите и аксесоарите, които най-добре ще стоят във вашия коридор. Не пренебрегвайте детайлите като симпатична постелка за врата или светещ фенер на входната врата. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard