Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Композиция от текстил в пастелно прасковено

Как изглежда вашият дом - градски оазис или къща в предградията? – това е въпрос, който със сигурност винаги ви вълнува с настъпването на пролетта. Неизбежно е. Пробуждането на нов живот, светлина и топлина отключва всички сетива и жажда. А вие жадувате ли за промяна? Тогава следвайте ни…

 

Най-лесният начин да добавите цвят в стаята е с помощта на декоративни възглавници и одеяла. Те придават завършен вид и усещане за уют на любимото канапе. Обожаваме допира, а защо не и прегръдката на плътните материи, особено през прохладните нощи.

Displaying 0 - 0 of 0

Използване на естествени материали и фини детайли, например цветно стъкло, бамбук и ръчно изработена керамика са само ще внесат онази неполирана красота в дома, която успокоява душата, по същия начин по който го прави и природата. Всичко това ще изглежда прекрасно през призмата на естествената светлина, която ще получим през пролетните месеци.

 

Displaying 0 - 0 of 0

Меките изразителни материали ще придадат палав и непредсказуем завършек в стаята. Експериментирайте с нови и нестандартни комбинации. Какво ще кажете за пастелни тонове и ботанически шарки. Препоръчваме цветовият спектър да се придържа към светлата част, за да очертае онзи мек завършек на детайлите. Понякога всичко от което имате нужда е да разчупите еднообразието с ярко жълто като акцент.

 

Завесите ще ви помогнат да дооформите стаята и да създадете желаната атмосфера, без значение дали сте постигнали луксозния хотелски дух или към романтичния вайб на една средиземноморска вила.

Missing custom block.

 

Една внимателно подбрана селекция от артикули за  дома. Те се допълват взаимно, но това не означава, че трябва да закупите всичко наведнъж. Не, точно обратното. Всеки един артикул може да намери своето място и във вашия дом. Цветовата гама е съобразена с модерното за тази година, тоновете са по-земни и приветливи.