Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
маси и столове
маси и столове JYSK
кухненски комплекти

Търсите ли нов кухненски комплект?

В JYSK предлагаме богата гама от кухненски комплекти и със сигурност ще намерите този, който напълно отговаря на нуждите ви. Времето, което прекарваме около масата за хранене, в много случаи е най-важното за деня. Това е мястото, където можем да поседнем и да си починем след дългия ден, докато се наслаждаваме на вкусното ястие. Кухненският комплект, който допълва декорацията, е важен, но преди всичко масата и столовете трябва да осигуряват удобно място за седене.

Трапезария - Кухненски комплекти

Предлагаме както големи, така и малки маси за хранене, затова независимо дали търсите кухненски комплект за цялото семейство, или по-малък комплект за кухнята, със сигурност ще намерите много изкусителни предложения в JYSK. За много от масите може да закупите вложните крила, които са лесно и практично решение, когато посрещате гости, а мястото на масата не достига.

В JYSK ще намерите кухненски комплекти от маси и столове в широка гама от материали, включително бор, бук, дъб, ясен, каучуково дърво, гланцирани политури, стъкло, метал, текстил и кожа.

А ако не искате да сменяте маста или столовете, които вече имате, можете, разбира се, да закупите маса или стол(ове) отделно. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard