Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Сара Расмусен, мениджър в JYSK, препоръчва цветен домашен текстил

Сара Расмусен, мениджър в JYSK, препоръчва цветен домашен текстил

Дата:

Категория: Декорация

Най-лесният начин да освежите вашия дом е да изберете нови цветове. Все още е зима и препоръчваме промените да бъдат малки, например от удобните малки възглавнички. Предлагаме ви декоративни възглавници, меки одеяла и красиви килими. Те са в категория домашен текстил, която обновяваме няколко пъти годишно.

В JYSK Сара Расмусен е мениджър за тази категория и отговаря за асортимента от декоративни възглавници, килими, одеяла и покривки за маса. Тази година в асортимента ни ще има пъстри новости. Помолихме Сара Расмусен да ни представи своите фаворити. Сара бързо избра три артикула, част от които вече присъстват в нейния дом, както и няколко, заслужващи вашето внимание.

MAIGULL - ватирано одеяло със слънчево настроение

„Одеялото MAIGULL е практично решение и попълнение, а освен това е красиво. То ще се превърне в любимия аксесоар за студените следобеди на канапето или за слънчевите дни в парка или на плажа. Другото предложение е да го използвате като покривка за легло, която да озари спалнята.“ Това са само част от креативните идеи на Сара, която допълва: „Ватираното одеяло е сред моите фаворити за идващия сезон. С неговото ретро излъчване, меки цветове и малки цветчета ми напомня на безгрижните летни вечери под звездното небе.“

Кресло с декоративни възглавници и ватирано одеяло в розово, жълто и лилаво.

 

Игриви детски килими

„Следващите предложения, на които искам да обърна внимание, вече присъстват в моя дом,“ споделя Сара. „Всеки, който влиза в детската стая, се докосва до цветове. Детските играчки и мебели често са ярко червено, синьо, зелено или жълто. Килимите GULMAURE са с красиви бледи тонове и ще балансират цветовете в помещението. Те са едновременно игриви и образователни и подтикват децата да играят с часове. За най-малките е подходящ килимът с улици, а по-големите могат да се забавляват с азбучния килим или модела с дама,“ катогерична е Сара Расмусен.

Килими за детска стая с улици, дама и азбука.

 

Декоративни възглавници с интересен завършек

„В категорията декоративни възглавници имам най-много любими модели, но не мога да не посоча поне три от тях. На първо място е FRESIA с форма на цвете. Ще я намерите в два весели цвята: жълто и розово. И двата варианта са свежи. Ако искате нещо „по-диво“ или просто искате да направите интересен подарък, идеалният вариант е KLEMATIS с форма на устни. И не на последно място, но не и по значение, искам да ви представя AJANIA с посланието „YOU ARE AMAZING”. В стил осемдесетте години, пречупен през една модерна призма, която ми харесва“, завършва с усмивка Сара.

Декоративни възглавници със завършек кадифе и одеяло от полиестерен полар.

 

Тук можете да намерите и трите най-нови попълнения при спалното бельо.