Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Два примера как да използвате завеси за разделяне на стаи: за спалня и за домашен офис.

Използвайте завеси, за да промените дома си

Завесите са истински многофункционален аксесоар за дома. Те не само Ви предпазват от слънцето, поддържат къщата топла или прохладна, но и създават неприкосновеност на личния живот от любопитни погледи от прозорците. Можете да ги използвате и в средата на стаята, за да създадете отделни зони.

Добавете спалня към всекидневната

Когато децата пораснат, те може да поискат да имат собствена стая и да Ви остане една спалня/дневна. Ако разполагате с голяма дневна, защо не създадете отделна зона за леглото си, като използвате завеси? Окачете завесите на тавана и ги използвайте, за да разделите стаята на две. По този начин във Вашата всекидневна може да се обособи кът за легло. Ако не искате да си оправяте леглото, просто дръпнете завесите през деня.

Уверете се, че завесите са в цвят, който смятате за успокояващ и подходящ за времето за лягане. Прочетете повече за това как цветовете влияят на съня ни. Белите завеси като MARISKO са непреходен избор, който подхожда на всеки интериор.

Дръжте домашния си офис далеч от погледа

Можете също така да използвате завесите, за да изключите всякаква гледка към домашния си офис в дните, когато не работите.

В една голяма всекидневна може да искате да отделите място за домашен офис. Но в почивните дни или след работно време кой иска да му се напомня за задачи и списъци с неща за вършене? Просто затворете лаптопа и папките, като запердите завесите. Завеса като бежовата AUSTRA е стилна и се съчетава с много други цветове, като същевременно е приятен фон за Вашите онлайн срещи.

Използвайте завеси, за да отделите различните зони

Дори и да не изпитвате нужда да затворите гледката към определена зона в стаята, можете да използвате завеси - те са чудесни за създаване на уютна атмосфера във всекидневната, като същевременно я отделят от трапезарията. Завесите BOLMEN се предлагат в два цвята: бял и сив. И двете са леки и ефирни и могат да Ви помогнат да създадете уютна и интимна атмосфера.

Подредената и организирана спалня може да подобри съня Ви, така че скриването на безпорядъка и дрехите е чудесна идея. Можете лесно да създадете гардероб в спалнята си, като използвате завеса, за да не се виждат стойките за дрехи и кошовете за пране.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година