Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спалня - Рамки за легла

Комфортни и стилни легла

Леглото обикновено е тази част от мебелировката, която използваме най-голям процент от времето си, тъй като там си почиваме и възстановяваме енергията си всяка нощ. Освен това леглото е и най-забележимата мебел в спалнята. Леглата играят значителна роля в нашите животи и затова е важно да изберете правилното легло, което едновременно задоволява нуждите ви и отговаря на стила ви. Дизайнът и комфортът трябва да вървят ръка за ръка и да се допълват един-друг.

В JYSK ще намерите легла в богата гама от стилове. Можете например да изберете модел с класически декорирана табла и рамка, или такова без табла и с по-модерен, минималистичен вид. Поставете матрака в атрактивна рамка и постигнете стила, който желаете.

Когато закупувате ново легло, едно от най-важните неща, с които трябва да се съобразите е размерът на рамката. Това зависи от размера на матрака, с който вече разполагате или който планирате да закупите.

Разгледайте страницата ни и потърсете вдъхновение в селекцията ни от легла. Или посетете местния магазин на JYSK, където нашите служители ще ви асистират с удоволствие. 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard