Качествени рамки за легла в скандинавски стил

Рамката за легло може да се окаже завършващата нотка в така желаната спалня. В JYSK ще намерите рамки за легла в богата гама от стилове. Изберете класически модел или такъв без табла и с по-модерен, минималистичен вид. Поставете матрака в атрактивната рамка и постигнете стила, който желаете. Част от новите модели са снабдени с чекмеджета, което ги прави изключително практични. Един приятен завършек на рамките за легло е таблата за легло. Това ще допринесе за една по-топла и уютна атмосфера в спалнята.

Дървени, текстилни или метални рамки за легла?

Имате ли минималистичен подход към декорацията или предпочитате нещо естествено? Металните рамки за легла от нашата колекция в черно са идеални за минималистично обзавеждане на спалнята Ви и могат да се комбинират красиво с дървени нощни шкафчета. От друга страна, дървеното легло може да придаде топлина на стаята, ако нюансите са в гамата на естественото дърво. Можете обаче да изберете дървено легло в бяло и да придадете скандинавски стил на спалнята си. И накрая, имате възможност да избирате легла с тапицерия от плат в сиво или тъмно сиво - вечни цветове за спалнята. Опциите за рамки за легла в JYSK са представителни за предпочитанията на нашите клиенти, които обичат скандинавския дизайн и простотата.

Легло с място за съхранение

Нуждаете се от допълнително място за съхранение в спалнята? Гардеробите винаги са решение, но те често не са достотъчни. Какво бихте казали, ако леглото Ви съчетава нуждите ви за сън и съхранение? Намерете в нашата колекция рамки за легла с чекмеджета за съхранение и разрешете проблема.