Стилни рамки за легла

Рамката за легло може да се окаже завършващата нотка в така желаната спалня. В JYSK ще намерите рамки за легла в богата гама от стилове. Изберете класически модел или такъв без табла и с по-модерен, минималистичен вид. Поставете матрака в атрактивната рамка и постигнете стила, който желаете. Част от новите модели са снабдени с чекмеджета, което ги прави изключително практични. Един приятен завършек на рамките за легло е тапицерията. Това ще допринесе за една по-топла и уютна атмосфера в спалнята.

 

38 продукти
  38 продукти

  Спалня - Рамки за легла

  Страхотна оферта
  Рамка за легло VEDDE 140x200 тъмен дъб
  325 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  plus
  Рамка за легло ABILDRO 140x200 черна
  275 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  basic
  Само онлайн
  Рамка за легло KONGSBERG 140x200 сива
  375 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  plus

  СЛАДКИ СЪНИЩА НА НОВО УДОБНО ЛЕГЛО

  Спалнята е място за възстановяване и почивка. Леглото е най-важната мебел в спалнята. Леглото играе важна роля в живота на човека и следователно правилният избор на легло, който ще отговори на нуждите и начина на живот на човек, е от голямо значение. Дизайнът и комфортът трябва да бъдат органично комбинирани и да се допълват взаимно. Леглата са отговорни за дизайна, а матраците за комфорт.

  Можем да Ви предложим да изберете спални комплекти, да изберете комплект от една серия мебели или да закупите само легло, нощни шкафчета или гардероб. Трябва да обърнете внимание и на леглата с чекмедже - в тях можете да поставите не само одеяла извън сезона, но и комплекти спално бельо, кърпи или завивки.

  ЕДИНИЧНИ И ДВОЙНИ РАЗМЕРИ

  Купувайки ново легло в спалнята, трябва да обърнете внимание на неговия размер. Размерът на леглото зависи от размера на матрака, който имате или който планирате да купите. Можете също така да посетите магазина на JYSK, където винаги ще Ви помага нашият квалифициран персонал. Разбира се, можем да Ви предложим готово решение за подреждане на легло - легла, нощни шкафчета, матраци и основи за матраци, одеяла и възглавници, комплекти спално бельо и индивидуални калъфки и чаршафи, декор и аксесоари. Също така, ние ще Ви помогнем да изберете гардероб, скрин и тоалетка. В JYSK ще намерите всичко необходимо за украса на модерна стилна спалня.

  Голямо легло за възрастни е с размери от 140 см. Двойното легло се нуждае от голям чаршаф и една или две завивки, в зависимост от Вашите навици. Персон и половина леглата са със стандартни размери 140х200 см, а двойният вариант ще покрива комплекти с размери 200х220 см. Стандартните размери на леглата са представени в асортимента на JYSK:

  • 90х200 см
  • 140х200 см
  • 180x200 см

  Също така, те често не обръщат внимание на таблата, но това е важна част от дизайна на спалнята. Тя има много предимства: предпазва от студена стена и в същото време подчертава леглото. Също така, таблата осигурява допълнителен комфорт, докато седите в леглото и предпазва тапета от триене с възглавници.