Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Геймърски стол, бюро и витрина в светъл офис.
Офис стол, етажерка и бюро в светъл офис.
Витрина, офис стол и бюро в светъл офис.

Офис и геймърски мебели и аксесоари

Създайте красива и функционална работна среда. Тук ще намерите мебели, които да подхождат на вашия офис. Дали бюрото трябва да е с регулируема височина, ъглово или геймърско? Изберете подходящ офис стол или геймърски стол с високи или ниски облегалки и със или без подлакътници. Повечето от нашите столове имат възможност за регулиране на височината и облегалката за оптимален комфорт. Допълнете пространството си с чудесни решения за съхранение. Разгледайте нашата гама от рафтове и етажерки. Вижте също нашите офис аксесоари, като например подложки за столове, които предпазват пода. Намерете идеалното решение за вашия офис в JYSK.

Обзаведете домашния си офис

Независимо дали имате стая, предназначена за домашен офис, или ползвате част от спалнята, коридора или дневната, има важни елементи, които трябва да имате предвид:

 1. Бюро: Изберете бюро, което отговаря на вашето пространство и предлага достатъчно площ за вашите работни дейности. Обмислете фактори като ергономичност, възможности за съхранение и издръжливост. Ако бюрото ще се използва като работно място, то трябва да е функционално, по възможност регулируемо - да може да се повдига и спуска, да има добър набор от чекмеджета за съхранение на документи и различни офис консумативи. Ако искате бюрото ви да бъде хоби бюро, можете да изберете минималистично и семпло бюро, което предлага добро пространство за краката и лекота в интериора.
 2. Стол: Инвестирайте в удобен, ергономичен офис стол, който осигурява подходяща опора за гърба ви и насърчава добрата стойка по време на дълги часове работа. Това е особено важно, ако играете или работите дълго време. За щастие, в JYSK можете да закупите офис столове и геймърски столове, които отговарят и на двете изисквания.
 3. Рафтове/елементи за съхранение: тук има различни решения за съхранение, които могат лесно да съхранят безпорядъка от бюрото в чекмеджета и шкафове. Изберете например шкаф с чекмеджета, система от рафтове или етажерка. Използвайте също така стойка за списания или кошници, които също са и декоративни елементи.
 4. Поставка за компютър/лаптоп: Ако използвате настолен компютър, помислете за поставка, за да повдигнете монитора за по-добра ергономичност и да освободите място на бюрото.
 5. Осветление: Уверете се, че вашето работно пространство е добре осветено с подходящо осветление. Настолна лампа или горно осветление може да помогне за намаляване на напрежението на очите и подобряване на производителността. ефективната настолна лампа осигурява най-добрите условия за работа, за да се концентрирате - особено когато навън е тъмно. Често една лампа на тавана не е достатъчна. JYSK разполага с голям избор от осветителни тела, които са както декоративни, така и практични.
 6. Удобен килим: Килимът може да добави топлина към пространството и да осигури комфорт под краката ви, ако имате твърд под.
 7. Разделител за стая: Ако вашият домашен офис споделя пространство с друга зона, обмислете използването на разделители за стая или паравани, за да създадете разделяне и да сведете до минимум разсейването.

Не забравяйте да измерите внимателно пространството си, преди да закупите мебели, за да сте сигурни, че всичко се побира удобно. Освен това, дайте приоритет на качеството и комфорта, за да създадете продуктивно и приятно работно пространство у дома.

Ако имате нужда да си починете от офис пространството, настанете се на дивана или креслото с интелигентна поставка за лаптоп.

Офис или геймърски стол?

Когато става въпрос за избор на мебели за вашия домашен офис, изборът между офис стол и геймърски стол е важен. Ето по-задълбочен поглед върху двете опции:

Офис столовете са проектирани с мисъл за ергономията, като предлагат функции като регулируема лумбална опора и подлакътници. Те дават приоритет на комфорта по време на дълги часове работа и насърчават добрата стойка. Освен това офис столовете често имат професионален вид, което ги прави подходящи за традиционни домашни офиси или професионални среди. Те са универсални и могат да се използват за различни задачи извън игрите, като работа в офис, учене или писане.

От друга страна, геймърските столове са известни със своята плюшена подплата и високи облегалки, осигуряващи максимален комфорт по време на продължителни гейминг сесии. Те често идват с допълнителни функции като вградени облегалки за глава и регулируема лумбална опора за подобряване на гейминг изживяване. Геймърските столове обикновено имат по-крещящ и агресивен дизайн, със смели цветове и естетика в състезателен стил. Прочетете повече в нашето ръководство.

Защо да изберете бюро с регулируема височина?

Работата пред екрана на компютъра - у дома или в офиса - е трудна задача. Важно е да седите ергономично правилно, за да можете да оптимизирате часовете, прекарани пред компютърния екран. Предимствата на бюрото с регулируема височина са много повече от разнообразна работна позиция:

 • Бърза и лесна смяна на работната позиция
 • Подобрявате кръвообращението в тялото чрез смяна на позите
 • Стоите прави или седите, докато работите
 • Регулирате височината, която Ви е удобна

Вдъхновение за домашния офис

Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.

ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ