Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Офис и геймърски мебели и аксесоари

Създайте красива и функционална работна среда. Тук ще намерите мебели, които да подхождат на вашия офис. Дали бюрото трябва да е с регулируема височина, ъглово или геймърско? Изберете подходящ офис стол или геймърски стол с високи или ниски облегалки и със или без подлакътници. Повечето от нашите столове имат възможност за регулиране на височината и облегалката за оптимален комфорт. Допълнете пространството си с чудесни решения за съхранение. Разгледайте нашата гама от рафтове и етажерки. Вижте също нашите офис аксесоари, като например подложки за столове, които предпазват пода. Намерете идеалното решение за вашия офис в JYSK.

Обзаведете домашния си офис

Независимо дали имате стая, предназначена за домашен офис, или ползвате част от спалнята, коридора или дневната, има важни елементи, които трябва да имате предвид:

 1. Бюро: Изберете бюро, което отговаря на вашето пространство и предлага достатъчно площ за вашите работни дейности. Обмислете фактори като ергономичност, възможности за съхранение и издръжливост. Ако бюрото ще се използва като работно място, то трябва да е функционално, по възможност регулируемо - да може да се повдига и спуска, да има добър набор от чекмеджета за съхранение на документи и различни офис консумативи. Ако искате бюрото ви да бъде хоби бюро, можете да изберете минималистично и семпло бюро, което предлага добро пространство за краката и лекота в интериора.
 2. Стол: Инвестирайте в удобен, ергономичен офис стол, който осигурява подходяща опора за гърба ви и насърчава добрата стойка по време на дълги часове работа. Това е особено важно, ако играете или работите дълго време. За щастие, в JYSK можете да закупите офис столове и геймърски столове, които отговарят и на двете изисквания.
 3. Рафтове/елементи за съхранение: тук има различни решения за съхранение, които могат лесно да съхранят безпорядъка от бюрото в чекмеджета и шкафове. Изберете например шкаф с чекмеджета, система от рафтове или етажерка. Използвайте също така стойка за списания или кошници, които също са и декоративни елементи.
 4. Поставка за компютър/лаптоп: Ако използвате настолен компютър, помислете за поставка, за да повдигнете монитора за по-добра ергономичност и да освободите място на бюрото.
 5. Осветление: Уверете се, че вашето работно пространство е добре осветено с подходящо осветление. Настолна лампа или горно осветление може да помогне за намаляване на напрежението на очите и подобряване на производителността. ефективната настолна лампа осигурява най-добрите условия за работа, за да се концентрирате - особено когато навън е тъмно. Често една лампа на тавана не е достатъчна. JYSK разполага с голям избор от осветителни тела, които са както декоративни, така и практични.
 6. Удобен килим: Килимът може да добави топлина към пространството и да осигури комфорт под краката ви, ако имате твърд под.
 7. Разделител за стая: Ако вашият домашен офис споделя пространство с друга зона, обмислете използването на разделители за стая или паравани, за да създадете разделяне и да сведете до минимум разсейването.

Не забравяйте да измерите внимателно пространството си, преди да закупите мебели, за да сте сигурни, че всичко се побира удобно. Освен това, дайте приоритет на качеството и комфорта, за да създадете продуктивно и приятно работно пространство у дома.

Ако имате нужда да си починете от офис пространството, настанете се на дивана или креслото с интелигентна поставка за лаптоп.

Офис или геймърски стол?

Когато става въпрос за избор на мебели за вашия домашен офис, изборът между офис стол и геймърски стол е важен. Ето по-задълбочен поглед върху двете опции:

Офис столовете са проектирани с мисъл за ергономията, като предлагат функции като регулируема лумбална опора и подлакътници. Те дават приоритет на комфорта по време на дълги часове работа и насърчават добрата стойка. Освен това офис столовете често имат професионален вид, което ги прави подходящи за традиционни домашни офиси или професионални среди. Те са универсални и могат да се използват за различни задачи извън игрите, като работа в офис, учене или писане.

От друга страна, геймърските столове са известни със своята плюшена подплата и високи облегалки, осигуряващи максимален комфорт по време на продължителни гейминг сесии. Те често идват с допълнителни функции като вградени облегалки за глава и регулируема лумбална опора за подобряване на гейминг изживяване. Геймърските столове обикновено имат по-крещящ и агресивен дизайн, със смели цветове и естетика в състезателен стил. Прочетете повече в нашето ръководство.

Защо да изберете бюро с регулируема височина?

Работата пред екрана на компютъра - у дома или в офиса - е трудна задача. Важно е да седите ергономично правилно, за да можете да оптимизирате часовете, прекарани пред компютърния екран. Предимствата на бюрото с регулируема височина са много повече от разнообразна работна позиция:

 • Бърза и лесна смяна на работната позиция
 • Подобрявате кръвообращението в тялото чрез смяна на позите
 • Стоите прави или седите, докато работите
 • Регулирате височината, която Ви е удобна

Вдъхновение за домашния офис

Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.