Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Геймърски стол, бюро и витрина в светъл офис.
Офис стол, етажерка и бюро в светъл офис.
Витрина, офис стол и бюро в светъл офис.

Мебели и аксесоари за офис в скандинавски стил

Създайте красива и функционална работна среда. Тук ще намерите мебели, които да подхождат на Вашия офис. Дали бюрото трябва да е с регулируема височина, ъглово, компютърно или геймърско? Изберете подходящ стол от нашата гама от офис столове и геймърски столове с високи или ниски облегалки и със или без подлакътници. Повечето от нашите столове имат възможност за регулиране на височината и облегалката за оптимален комфорт. Допълнете пространството си с чудесни решения за съхранение. Разгледайте нашата гама от рафтове и етажерки. Вижте също нашата гама от офис аксесоари, като например подложки за столове, които предпазват пода. Намерете идеалното решение за Вашия офис в JYSK.

ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДОМАШНИЯ ОФИС

Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността Ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.

НЕОБХОДИМИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ДОМАШНИЯ ОФИС

Независимо дали имате стая, предназначена за домашен офис, или ползвате част от спалнята, коридора или дневната, има важни елементи, които трябва да имате предвид:

  1. Удобна стойка: уверете се, че сте намерили удобен офис стол, който осигурява удобство и опора на гърба Ви, както и страхотен дизайн. Това е особено важно, ако играете или работите дълго време. За щастие, в JYSK можете да закупите офис столове и геймърски столове, които отговарят и на двете изисквания.
  2. Практично и спретнато бюро: ключов елемент в офиса, който трябва да отговаря на няколко изисквания. Ако бюрото ще се използва като работно място, то трябва да е функционално, по възможност да може да се повдига и спуска, да има добър набор от чекмеджета за съхранение на документи и различни офис консумативи. Ако искате бюрото Ви да бъде хоби бюро, можете да изберете минималистично и семпло бюро, което предлага добро пространство за краката и лекота в интериора.
  3. Съхраняване на офис консумативи: тук има различни решения за съхранение, които могат лесно да съхранят безпорядъка от бюрото в чекмеджета и шкафове. Изберете например шкаф с чекмеджета, система от рафтове или етажерка. Използвайте също така стойка за списания или кошници, които също са и декоративни елементи.
  4. Добро осветление: ефективната настолна лампа осигурява най-добрите условия за работа, за да се концентрирате - особено когато навън е тъмно. Често една лампа на тавана не е достатъчна. JYSK разполага с голям избор от осветителни тела, които са както декоративни, така и практични.

Ако имате нужда да си починете от офис пространството, настанете се на дивана или креслото с интелигентна поставка за лаптоп.

ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ