Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за Вашата компания

Завеси на метър.
Прозиращи ролетни щори.
Ролетна щора в пясъчен цвят.

Завеси, щори, корнизи и аксесоари за дома

Завесите и щорите в дома си служат за няколко цели - те са красиви и същевременно са практични и функционални. В JYSK ще откриете голям избор от ролетни щори, прозиращи и непрозиращи завеси, завеси на метър, корнизи за завеси и различни аксесоари и инструменти за шиене. Нашите завеси се предлагат в много различни цветове, размери и модели. Завесите и щорите „обличат“ прозореца и играят важна роля върху вида и атмосферата на Вашата стая, било то спалня, хол или трапезария. За незабавни резултати имаме богат избор от готови завеси и ролетни щори, които да окачите веднага щом се приберете вкъщи.

Обзаведете дома си с нови готови завеси

Изборът на завеси за дома не трябва да се свежда само до основните функции, като намаляване на достъпа на светлина и осигуряване на интимна обстановка. Те играят важна роля и в интериорния дизайн и допринасят за уюта и комфорта вкъщи. Ето защо когато избирате нови завеси е добре да вземете под внимание в какъв стил е обзаведена стаята, колко светлина искате да влиза и каква роля искате да играят те.

Леки или тежки завеси?

В една голяма всекидневна дългите, плътни завеси в тъмни цветове могат да се окажат добър избор. Въпреки че ще направят помещението по-малко, те ще добавят чувство за уют и комфорт. От друга страна ако стаята е малка, изберете ефирни завеси, които да пропускат светлина, за да не натоварват допълнително помещението. Що се отнася до спалнята или детската стая, тук препоръчваме завеси и пердета, които да намалят достъпа на светлина, за да можете да си осигурете повече часове спокоен сън. Освен това по-плътните завеси играят роля и на добър звукоизолатор.

Поддръжка и почистване на щорите и завесите

След избора и поставянето на завесите идва и момента на тяхната поддръжка. Подмяната на старите пердета може да се окаже сравнително скъпо удоволствие ето защо е добре те да бъдат чисти и спретнати, колкото се може по-дълго. Нашите готови завеси могат да се перат в пералня, което прави почистването им изключително лесно. Не забравяйте да погледнете етикета, за да се уверите, че сте избрали правилната програма и точните градуси. Щорите които ще намерите в JYSK могат да бъдат почиствани с прахосмукачка или с влажна кърпа. Това се отнася, както за моделите от алуминий, така и за тези от дървесина. Освен това могат да бъдат гладени и почиствани с пара.

ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ