Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Градински сив диван с 6 места.
Висящи столове в черен и бежов цвят.
Чадъри за слънце в различни цветове.

ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ, ЧАДЪРИ ЗА СЛЪНЦЕ, БАТУТИ, ХАМАЦИ, ШЕЗЛОНГИ И ДРУГИ

Когато хубавото време Ви кани навън, Вие предпочитате да прекарвате голяма част от свободното си време в градината, на терасата или на балкона. Открийте нашата селекция от висококачествени градински мебели и изберете мебелите, които отговарят на Вашия стил и градина. Тук ще намерите градински маси, градински столове, удобни шезлонги, комплекти за тераса и масички за кафе от масивна дървесина, алуминий, ратан или пластмаса. Не забравяйте също така да купите градински възглавници за градинските си мебели, за да си набавите необходимия комфорт. За децата, които обичат да се забавляват в градината, има батути, шатри и хамаци.

В JYSK винаги имаме страхотни предложения за градински и дворни мебели на добри цени. Предлагаме широка гама класически градински мебели от тиково дърво, твърда дървесина, алуминий и пластмаса, подходящи за всяко външно пространство.

ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ ЗА ВСЕКИ ВКУС

Пролетта и лятото са синоним на дълго време, прекарано на открито. Много от нас предпочитат да вечерят на терасата или в градината. При тези обстоятелства, за да се насладите на желания комфорт, е абсолютно необходимо да имате качествени градински мебели.

И така, смятате ли, че е време да смените старите си маса и столове? Подгответе градината си за лятото с вдъхновяващи идеи и нови дизайни на градински мебели от JYSK. Богатата ни гама градински мебели включва разнообразни предложения за всички видове градини, тераси и балкони. Тук ще откриете градински павилиони, градински и терасовидни комплекти, градински люлки, хамаци и много градински декорации.

ФУНКЦИОНАЛНИ И КРАСИВИ МЕБЕЛИ ЗА ВАШАТА ГРАДИНА

В JYSK предлагаме градински мебели, които са функционални и съчетават комфорт и стил, така че да отговорят на Вашия вкус. Нашата гама варира от луксозна градинска мебел от масивно или тиково дърво до изгодни и лесни за поддръжка комплекти.

Добавете растения и билки в саксии и сандъчета, сложете няколко напитки в термочанта, запалете фенер, когато се стъмни, или се защитете от слънцето под чадър - насладете се на специални моменти на открито. 

Прочетете как да третирате мебелите си и как да ги съхранявате през зимата

Как да изберете градинска мебел?

За да направите лятото още по-слънчево имате нужда от правилната градинска мебел. Различните материали Ви изглеждат объркващо еднакви?

Прочетете нашето ръководство за това как да изберете градински мебели