Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
KIRKENES
Висящ стол на слънчев двор.
AGGER

Градински мебели и аксесоари в скандинавски стил

Открийте нашата селекция от висококачествени градински мебели и аксесоари и изберете тези, които отговарят на Вашия стил и градина. Тук ще намерите градински маси, столове, удобни шезлонги, масички за кафе от различни материали като масивна дървесина, алуминий, ратан или пластмаса. Не пропускайте да добавите и градински възглавници, които ще осигурят допълнителен комфорт. А за децата, които обичат да се забавляват на открито, предлагаме батути, шатри, палатки и хамаци. За топлите вечери навън предлагаме разнообразие от соларни лампи и фенери, хладилни чанти и пейки с място за съхранение. Ако желаете допълнителен комфорт и защита от слънцето, разгледайте и нашите чадъри за слънце, които не само предоставят приятна сянка, но и придават стилен завършек на Вашето външно пространство. С правилната комбинация от саксии, цветя и градински аксесоари можете да създадете красив оазис във Вашата градина.

Стилни и функционални градински мебели

Пролетта и лятото са синоним на дълго време, прекарано на открито. Много от нас предпочитат да вечерят на терасата или в градината. При тези обстоятелства, за да се насладите на желания комфорт, е абсолютно необходимо да имате качествени градински мебели. И така, смятате ли, че е време да смените старите си градинска маса и градински столове? Подгответе градината си за лятото с вдъхновяващи идеи и нови дизайни на градински мебели от JYSK. Богатата ни гама градински мебели включва разнообразни предложения за всички видове градини, тераси и балкони. Тук ще откриете градински шатри, мебели и комплекти за релакс, хамаци и много градински декорации и аксесоари. Добавете растения и билки в саксии и сандъчета, сложете няколко напитки в хладилна чанта, защитете се от слънцето под чадър или си запалете фенер, когато се стъмни - насладете се на специални моменти на открито.

Как да изберете градински мебели?

Изборът на правилните градински мебели е от съществено значение за създаването на удобно и привлекателно външно пространство. Независимо дали имате просторна градина, уютна тераса или компактен балкон, изборът на подходящо обзавеждане включва съобразяване с различни фактори, за да се гарантира както функционалност, така и естетика. Ето няколко съвета, които да Ви насочат при избора на перфектната градинска мебел:

 1. Оценете Вашето външно пространство: Започнете с оценка на размера и оформлението на Вашето външно пространство. Помислете за наличното пространство и как възнамерявате да го използвате. Това ще Ви помогне да определите количеството и размера на мебелите, които ще се поберат удобно, без да ги претрупвате.
 2. Определете Вашата цел: Определете основната цел на Вашето външно пространство. Планирате ли да го използвате за хранене, почивка, забавление или комбинация от дейности? Тази яснота ще ръководи избора Ви, като избор на градинска маса и столове, удобни места за сядане или разнообразна комбинация.
 3. Изберете издръжливи материали: Външните мебели са изложени на атмосферни влияния, така че е изключително важно да изберете материали, които могат да издържат на различни атмосферни условия. Популярните избори включват тиково дърво, алуминий, ковано желязо и синтетичен ратан. Уверете се, че избраните материали са устойчиви на влага, UV лъчи и температурни колебания, за да гарантирате дълголетие.
 4. Обмислете нуждите от поддръжка: Оценете желанието си да поддържате мебелите редовно. Някои материали, като дърво, може да изискват периодично запечатване или смазване, за да запазят външния си вид, докато металните или синтетичните опции може да изискват по-малко поддръжка. Изберете мебели, които отговарят на нивото на грижа, което сте готови да инвестирате.
 5. Комфортът е ключов: Удобните места за сядане са от съществено значение, за да се насладите напълно на Вашето външно пространство. Тествайте нивото на комфорт на столовете и диваните, преди да закупите, като обърнете внимание на фактори като дебелина на възглавницата, ергономичен дизайн и поддържащи рамки.
 6. Координирайте стилове: Уверете се, че избраните от Вас мебели допълват цялостния стил на Вашия дом и външната среда. Хармонизирайте цветовете и шарките със съществуващите елементи във Вашата градина или на Вашата тераса за сплотен и визуално привлекателен вид.
 7. Гъвкавост и съхранение: Изберете мебели, които предлагат гъвкавост. Части, които могат да изпълняват множество функции или лесно да се пренареждат, осигуряват гъвкавост за различни поводи. Освен това помислете за възможностите за съхранение, особено ако Вашето външно пространство е ограничено, за да запазите мебелите защитени при неблагоприятни метеорологични условия.
 8. Бюджетни съображения: Създайте бюджет за Вашето външно обзавеждане, за да ръководите избора си. Има налични опции за различни ценови диапазони, така че дайте приоритет на качеството и издръжливостта в рамките на определения бюджет.
 9. Тествайте преди да купите: Когато е възможно, изпробвайте мебелите лично. Седнете на столове, излегнете се на дивани и преценете цялостното усещане. Този опит от първа ръка ще Ви помогне да вземете информирани решения относно комфорта и функционалността.

Като внимателно обмислите тези фактори, можете да изберете градински мебели, които не само подобряват естетическата привлекателност на Вашето външно пространство, но също така осигуряват комфорт и издръжливост за години напред. Различните материали Ви изглеждат объркващо еднакви? Прочетете нашето ръководство за градински мебели.

Комфортни надуваеми легла за къмпинг

Изборът на правилното надуваемо легло е от съществено значение за комфортния сън. Ето едно кратко ръководство, което ще Ви помогне да направите правилния избор:

 1. Цел: Определете дали е за къмпинг, гости или временно ползване.
 2. Размер и капацитет: Изберете размер, който отговаря на пространството и вземете под внимание капацитета на теглото.
 3. Метод на надуване: Изберете между ръчна или електрическа помпа.
 4. Материал и издръжливост: Изберете издръжливи материали като PVC или винил.
 5. Характеристики за комфорт: Потърсете флокирани повърхности и обмислете дизайна на матрака.
 6. Съхранение и преносимост: Дайте приоритет на компактността и лекотата за пътуване.
 7. Скорост на надуване/спускане: Проверете за функции за бързо надуване/спускане.
 8. Предотвратяване на пукане: Изберете матрак с надежден дизайн, устойчив на пукане.
 9. Бюджет: Задайте бюджет, като вземете предвид основните характеристики и допълнителни предимства.

Като вземете предвид тези фактори, ще намерите надуваемо легло, което отговаря на Вашите нужди за различни ситуации, било то къмпинг или настаняване на гости у дома.

Избор на детски батут

Когато избирате батут, е важно да вземете предвид фактори като наличното пространство и да изберете подходящ размер. Дайте приоритет на функциите за безопасност като мрежи, подплънки и здрави рамки, за да гарантирате защитата на Вашето дете. Освен това помислете за издръжливостта на батута, като изберете материали, устойчиви на атмосферни влияния, особено ако ще бъде поставен на открито. Лесното сглобяване е от решаващо значение, така че потърсете батути с удобни за потребителя функции, които опростяват процеса на настройка. Като вземете предвид тези фактори, можете да изберете батут, който осигурява както забавление, така и безопасност за Вашите деца.