Лампи и осветителни тела за всеки дом и стил

Осветлението и изборът на лампи оказват голямо влияние върху атмосферата в дома Ви, а изборът на лампи зависи от това къде в дома Ви има нужда от светлина. В JYSK предлагаме декоративни настолни лампи, подови лампи, таванни лампи и стенни лампи. Освен това ще намерите и модерни LED светлинни вериги, лентови лампи, хартиени лампи и лампи на батерии. Вижте също нашата гама от крушки, батерии и зарядни за батерии.

Избор на подходяща крушка

След като сте избрали източника на светлина, е важно да изберете правилната крушка. Яркостта може да окаже голямо влияние върху атмосферата, която осветлението помага да се създаде. Наред с други неща, имаме големи, стилни крушки с нажежаема жичка. Не забравяйте да помислите и за размера на контакта и консумацията на енергия.

Предимства на лампите, захранвани с батерии

Батерийните лампи са едни от най-новите части на нашата гама и имат редица предимства:

  • Леки и лесни за преместване;
  • Не се нуждаят от захранващ щепсел: могат да се поставят навсякъде;
  • Използват се като заместител на свещи и чаени свещи;
  • Не се нагряват;
  • Време на горене до 15 000 часа;
  • По-малко сметки за електроенергия;
  • Пестите пари, като използвате акумулаторни батерии;

Много от нашите батерийни лампи имат мека и приятна светлина. Може да се използва като нощна лампа или лампа в детската стая, за да създава сигурност през нощта. Моля, обърнете внимание, че лампите трябва да се използват само на закрито и че батериите трябва да се закупят отделно.

Използване на лампи в интериора

През зимните месеци има по-голяма нужда от лампи и добро осветление в дома - независимо дали става въпрос за лампа за четене, нощна лампа, лампа на масата за хранене или просто за уютно осветление. Лампите от нашата гама се вписват както в класическия скандинавски минимализъм, така и в романтичния стил с меки линии. Фокусираме се върху индустриални материали като матирана стомана, черен метал и стъкло, но също и върху естествени материали като бамбук и дърво.

Поставете декоративни лампички в стъклена ваза и създайте уникален декоративен ефект във Вашата дневна. В нашата колекция ще намерите светлинни вериги в различни дизайни, цветове и форми. Повечето от тях работят на батерии и имат LED лампи. Преди да приключите с пазаруването, уверете се, че сте взели правилните батерии, за да можете да ги задействате веднага щом се приберете у дома.

Мислили ли сте също, че имате нужда от допълнителна светлина в някои части на кухнята? Може би в някои скрити кътчета, където светлината не може да пробие? Поставете ленти от LED светлини под или в скриновете! Можете също така да ги поставите в гардероба с дрехите, за да не безпокоите половинката си сутрин, когато търсите какво да облечете. Също така се уверете, че не четете на тъмно, като изберете настолна лампа.