Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Мебели и аксесоари за дневна в скандинавски стил

Открийте качествено и модерно обзавеждане за всекидневна в JYSK и я превърнете в най-доброто място за Вас и Вашите близки. Намерете удобни дивани и кресла, изберете масичка за кафе и добавете модерни табуретки и етажерки, за да създадете привлекателно пространство. Независимо дали искате хола Ви да отразява минималистична или по-класическа естетика, в JYSK предлагаме мебелите, от които се нуждаете, за да създадете уникален ефект на обзавеждане с печата на Вашия личен стил и скандинавското качество.

Голям избор от мебели за всеки стил

Всички знаем колко е важно домът ни да бъде приятно място. Домът е нашата лична база и мястото, където можем да изразим собствения си уникален стил.

  • Диван Диванът е централната точка на всекидневната и може би най-важната мебел. Ако си търсите нов диван, JYSK разполага с голям избор от дивани и кресла или ъглови дивани от различни материали, размери и цветове, като не правим компромис с дизайна и комфорта.
  • Масичка за кафе - Няма диван без масичка за кафе. Така ще имате място за дистанционното управление и за закуски или ще можете да я използвате като поставка за крака. Изберете кръгла, триъгълна или квадратна масичка за кафе с различни размери и материали.
  • Етажерка за книги - Допълнете интериора на дневната си с етажерка за книги или бюфет. Шкафовете и етажерките имат няколко интелигентни функции и могат да се използват като разделители на помещения и за чисто съхранение.

Интериорен дизайн на дневната

След като обзавеждането е готово, малките декорации са тези, които придават живот и топлина. Разгледайте нашата селекция от лампи, картини, одеяла и възглавници, а в нашия блог можете да намерите много вдъхновение и съвети за декорация. Вдъхновете се да декорирате дневната си с ограничен бюджет, получете съвети за избор на масичка за кафе и диван или се възползвайте от нашите препоръки за оптимизиране на пространството и възможностите за съхранение.

Моменти с любимите ни хора в прекрасна дневна

Посрещнете приятелите си в обновената си дневна, за да изпиете спокойно кафе или да гледате любимия си телевизионен сериал. Не забравяйте, че масичката за кафе трябва да е с подходяща височина, в зависимост от височината на дивана, за да побере кафето и ароматните бисквити с канела, които току-що сте извадили от фурната. Все пак, за да постигнете единен ефект, комбинирайте масата с ТВ шкаф и се насладете на филма си.