Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Масичка KALVEHAVE
Разтегателен диван VEJLBY
Маса за кафе TEBSTRUP

Богат избор от модерни мебели за вашата дневна или хол

Дневната е централно място в дома, където почиваме и разпускаме след дългите работни дни. Повечето от нас прекарваме много време в хола, ето защо е важно вашия личен вкус и стил да си проличат в декорацията и обзавеждането. Току-що се преместихте или дневната ви просто се нуждае от преобразяване? JYSK ще ви помогне да обзаведете всекидневната си, независимо дали се нуждаете от ново канапе, фотьойл, разтегателен или ъглов диван или пък масичка за кафе. При нас ще намерите богат избор от мебели за дневната. Разнообразие от стилове, с различно качество, изработени от качествени материали, за да можем да останем верни на скандинавските си корени. Без значение дали търсите нещо модерно или предпочитате класическата мебел ние имаме по нещо за всеки.

Мебели за дневната със скандинавски дизайн

Всички знаем колко е важен уюта в нашия дом. Той е нашето лично пространство, където можем да изразим себе си.

Канапета и дивани

Канапето или диванът е в центъра на вниманието и може би е най-важната част от обзавеждането на дневната. В JYSK предлагаме богат избор от дивани, изработени от различни материали, канапета с разширения, за да можете да се настанинте още по-удобно. Те идват в много размери, за да можете лесно да направите вашия избор и да паснат на вашата дневна.

Маси за кафе и помощни масички

Добавете практична помощна масичка или красива маса за кафе. По този начин, освен че ще имате къде да се насладите на следобеното кафе, ще можете да поставите в близост любимата книга или дистанционното на телевизора. При нас ще намерите интересни модели маси за кафе, от различни материали.

Маса за телевизор

В повечето домове в дневната намира място и телевизорът. С модерните модели вече нямате нужда от място в секцията, вместо това ви предлагаме практична маса за телевизор. По този начин ще имате място за колекцията от ДВД-та, игралната конзола, колоните или каквото още се сетите. Намерете още вдъхновение и идеи в нашия блог посветен на масата за телевизор.

Кресло и библиотека

Завършете обзавеждането на дневната с красиво, комфортно кресло, люлеещ стол или табуретка. Библиотеките и етажерките, освен един прекрасен начин за съхранение на всички книги, могат да послужат и като разделител на помещението.

Разтегателен диван

Ако не разполагте с изобилие от пространство в дома, то един разтегателен диван ще бъде повече от прекрасно решение за вас. Можете да го използвате, както за неочаквани гости, така и за вас.

Декорация на дневната

След като обзаведете дневната идва ред на детайлите, които внасят настроение и усещане за уют. Нашата селекция от рамки за картини, изкуствени цветя, декорации, декоративни възглавници и още много, можете да немрите тук.

В нашия блог ще намерите вдъхновение и съвети за декориране и обзавеждане на дневната. Тук можете да научите повече за идеалния декор, който подхожда на вашия стил. Намерете идеи за бюджетен интериорен дизайн, съвети за избор на маса за кафе или диван, или препоръки за оптимално използване на пространството в помещението.