Подаръчна карта JYSK - идеалният подарък

Подаръчни карти JYSK

Идеалният подарък за семейството и приятелите Ви е подаръчната карта JYSK. Тя им дава възможност да изберат артикулите, от които се нуждаят, подходящи за техния стил и дом.

Полезна информация за подаръчните карти JYSK

  • Подаръчната карта JYSK може да бъде заредена с минимум 20 лв. и с максимум 2500 лв. Ако желаната стойност надвишава тази сума, то ще Ви бъде заредена друга подаръчна карта с разликата над 2500 лв.
  • Подаръчната карта JYSK може да бъде закупена и използвана само във физическите магазини на JYSK.
  • При покупката на подаръчната карта JYSK Вие се съгласявате с Правилата и условията за използването ѝ.
  • Можете да използвате подаръчната карта като средство за разплащане в държавата, където е била издадена, т.е. само на територията на България и във физически магазин на JYSK България. Картата не може да бъде поръчвана или използвана онлайн. Подаръчната карта не може да бъде използвана за закупуването на повече подаръчни карти.
  • Ако стойността на подаръчната карта е по-ниска от стойността на покупката Ви, можете да доплатите разликата чрез плащане в брой или с карта, с изключение на плащане с банков превод. Ако стойността на картата е по-голяма от стойността на покупката Ви, можете да я използвате частично и за последващи покупки.
  • Можете да проверите стойността на подаръчната карта на касата във всеки физически магазин JYSK. Можете да използвате заредената сума само за закупуване на артикули от физически магазин JYSK. Сумата не може да бъде възстановявана в брой. Фактура за закупуване на подаръчна карта не може да бъде издавана. Фактура може да се издаде само при използване на подаръчната карта.
  • Ако заплатите артикул/и частично с подаръчна карта и с кредитна/дебитна карта и след това ги върнете, ще възстановим сумата, заплатена за тях по същия начин.
  • Ако направите поръчка или покупка в един от физическите магазини JYSK и я заплатите с подаръчна карта, и след това я анулирате/върнете, ще Ви направим замяна за друг/и артикул/и или ще Ви възстановим сумата чрез издаване на нова подаръчна карта.
  • Подаръчната карта може да бъде използвана като разплащателно средство, без да е необходимо да се идентифицирате с документ. Тя може да бъде блокирана, ако е загубена или бъде открадната. JYSK не носи отговорност и не заменя изгубени или откраднати подаръчни карти. Ако използваната карта е с изчерпана стойност, то тя се оставя на касата в магазина и се унищожава веднага от служител на магазина.
  • Подаръчните карти са с неограничен срок на използване.