Комфортни детски матраци

Сънят е основен фактор за енергията и настроението ни през деня – това важи не по-малко за децата. Децата се развиват умствено и психически, докато спят, затова трябва да им осигурим най-добрите условия за постигането на здрав нощен сън. По тази причина е силно препоръчително да инвестираме в качествен детски матрак.

3 продукти
  3 продукти

  Как да изберете детски матрак?

  Когато избирате правилния матрак за Вашето дете, трябва да обърнете внимание както на комфорта, така и на издръжливостта на изработката. Детският матрак, трябва да издържи на ежедневното износване и амортизация и същевременно да осигури на детето Ви оптимална опора.

  Какво предлагаме в JYSK?

  Всички наши матраци за деца съдържат специална пяна, която осигурява комфорта и поддържа тялото на детето, докато спи. Детските матраци се предлагат в широк диапазон от размери, които следват естествения растеж на детето.

  Можете да добавите и:

  Възможно е детето Ви да се нуждае от защитата на непромокаем чаршаф по време на сън. Непромокаемият чаршаф ще предпази матрака от среднощното напикаване и същевременно ще запази спокойствието на съня на детето.