Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Разнообразие от декоративни възглавници.
Кухненска посуда като чаши, чинии, купи и прибори.
Кошница, ваза, саксия и изкуствено растение в коридор.

Домашни потреби, декорации и аксесоари за дома

Нуждае ли се домът Ви от освежаване и нов интериор? Намирането на правилната декорация и стил може да бъде трудно, но може да се осъществи с нови мебели или по-малки продукти и не е задължително да струва цяло състояние. В JYSK ще откриете широка гама от аксесоари за дома, като лампи, покривки за маса, декоративни възглавници, декоративни кожи, възглавници за столове, огледала, килими и много други. Така че разполагате с много възможности за декориране и създаване на подходящата за Вашия дом атмосфера. В нашия блог можете да намерите съвети, ръководства и вдъхновение за това как да декорирате дома си.

Интериорен дизайн за малко пари

Създаването на красив интериор не е задължително да бъде скъпо начинание. Нужни са само малко творчество и усет за съчетаване на красиви артикули и материали. JYSK предлага много красиви декорации за дома на изгодни цени, които всеки може да си позволи. Вълнуващото при интериорния дизайн е, че той е в процес на развитие. Стилът и тенденциите винаги се променят. За да не се налага да сменяте интериора няколко пъти годишно, е добре да преминете към по-осезаеми елементи като възглавници, килими, свещници или растения.

Изберете своя стил от многото стилове

Независимо дали декорирате дома или вилата си, можете да избирате между множество стилове. Добре е да черпите вдъхновение за декорация от други хора, но го персонализирайте така, че да отговаря на Вашия дом по отношение на размерите на стаите, типа на къщата, цветовете, осветлението и т.н.

  • Мъжествен, женствен или романтичен интериор - не прекалявайте с флоралните мотиви и женствените цветове. Всичко трябва да бъде направено с вкус и мярка, за да не бие на очи.
  • Минималистичен интериор - вдин от най-разпространените стилове в скандинавските страни. В корените му се крият изчистен дизайн и неутрални цветове. Ще внесе спокойствие в дома.
  • Ретро интериор - става все по-модерно и по-търсено обзавеждането с ретро нотки. Това може да бъде постигнато с малко средства, като се използва стара мебел или декорация.
  • Бохемски интериор - цветен, жив, излъчващ спокойствие. Ако искате да постигнете това, то тогава бохемския стил е за Вас. Въпреки че изглежда претрупан той е изключително комфортен, а при правилните комбинации дори практичен.

Продукти за кухнята и дома

В JYSK ще намерите кухненски аксесоари като чинии, чаши и кухненски кърпи. Подредете масата с красива покривка и се насладете на вечеря, изпълнена със стил и вкус. Също така в нашата колекция ще намерите гъби и микрофибърни кърпи, комплект лопатка с метла, ролка за почистване и др. И накрая, можете да оборудвате пералното си помещение с модерни кошове за пране или да закупите стабилен сушилник за дрехи.