Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Домашни потреби, декорации и аксесоари за дома

Нуждае ли се домът ви от освежаване и нов интериор? Намирането на правилната декорация и стил може да бъде трудно, но може да се осъществи с нови мебели или по-малки продукти и не е задължително да струва цяло състояние. В JYSK ще откриете широка гама от кухненски аксесоари и аксесоари за дома като лампи, покривки за маса, декоративни възглавници, декоративни кожи, възглавници за столове, огледала, килими и много други. Така че разполагате с много възможности за декориране и създаване на подходящата за вашия дом атмосфера. В нашия блог можете да намерите съвети, ръководства и вдъхновение за това как да декорирате дома си.

Стилен текстил за дома

Независимо дали искате да създадете уют в спалнята си или да добавите щрих цвят към дневната си, ние имаме перфектните текстилни артикули за дома, които да отговарят на вашите нужди. Нашата колекция от меки одеяла е идеалният начин да добавите допълнителен слой комфорт и топлина към вашия дом. Превърнете спалнята си в светилище на комфорт и стил с нашите елегантни кувертюри. Изберете от различни цветове, шарки и текстури, за да създадете перфектната комбинация. Добавете финалния щрих към вашия дом с нашите шикозни възглавници за столове и декоративни възглавници. Завършете външния вид на всяка стая с нашите стилни килими и декоративни кожи, предназначени да добавят топлина и текстура към вашите подове. Разгледайте нашата колекция днес и вдъхнете живот на своята визия за красив и удобен дом.

Красиви декорации за дома

Украсете дома си с аксесоари и създайте своя собствена визия. Изкуствените цветя, вазите, свещите, салфетките и фенерите са декоративни аксесоари, които осигуряват уютна атмосфера в дома и отразяват вашия личен стил. В JYSK имаме богат избор от приложно изкуство и аксесоари за дома - всичко от практични кухненски аксесоари като купи и ножици, до декоративни свещници, декоративни подноси и красиви рамки, които са идеални за семейни снимки. Ние сме много ангажирани да предлагаме продукти с модерен дизайн и добро качество на атрактивни цени.

Аксесоари за кухнята

В JYSK ще откриете подбрана селекция от кухненски аксесоари, съдове за хранене, аксесоари за сервиране и кухненски кърпи, предназначени да подобрят кулинарното ви преживяване. Открийте широка гама от кухненски аксесоари, от прибори и купи до органайзери и решения за съхранение. Независимо дали сте опитен готвач или тепърва започвате, нашата колекция предлага всичко необходимо, за да рационализирате приготвянето на храна и да направите готвенето лесно. Подобрете изживяването си в кухнята с нашата изискана колекция от кухненски съдове. От елегантни сервизи и покривки до модерни чинии и чаши, нашите кухненски съдове и аксесоари са изработени от висококачествени материали и проектирани да допълват всяка сервировка на масата. Независимо дали сте домакин на официална вечеря или се наслаждавате на непринудено хранене със семейството и приятелите ни, нашите ястия добавят стил и изтънченост към всеки повод.

Стоки за дома

За да не се налага да търсите навсякъде, ние сме събрали за вас стоки за дома на едно място. Открийте кърпи и гъби за почистване, които "улавят" и премахват праха от мебелите. Не забравяйте да купите почистващи продукти, от които се нуждаете за пране на дрехи, като щипки, кофи, легени или топки за сушилня. Можете също така да откриете рециклирани чанти за многократна употреба, обувалки и чадъри за дъжд, стопери за врата и лейки за цветя. Колкото до пранетокошът за пране, дъската за гладене и сушилникът са от съществено значение за поддържане на дрехите чисти и подредени. Оборудването трябва да е достатъчно красиво, за да го държите вкъщи, но най-важното е да е издръжливо и лесно за използване.

Детски мебели и аксесоари

Нуждаете се от нови мебели и детски артикули за детската стая? Декорирайте с детски мебели, които създават уютна и функционална среда, в която децата искат да останат и да играят. За по-големите деца и тийнейджърите можете да обзаведете стаята с детски столчета и барбарони, които са удобни за отдих.