Декоративни интериорни фенери

Създайте светлина и уют в дома си с фенерите от JYSK. Поставете фенерите на перваза на прозореца, на пода или на масата и оставете уюта да се разнесе вътре. В JYSK предлагаме фенери, подходящи за различни интериорни дизайни. Така че, независимо дали сте привърженик на романтичния, минималистичния или ориенталския стил, ние имаме фенер за Вас. Ако не искате да запалвате свещи, имаме фенери с LED свещи, които излъчват приятна топла светлина и имат функция за таймер.

11 продукти
    11 продукти

    Метални декоративни фенери

    Този ъгъл във всекидневната изглежда малко празен, но не искате да добавяте още една мебел в пространството. Какво ще кажете за някои декоративни фенери? Изберете метални подови лампи в черно за минималистичен ефект. Само един фенер е достатъчен, за да промени стила на декорацията Ви, докато можете да добавите още или да комбинирате различни фенери.

    Ако металните фенери не подхождат на останалата част от интериора Ви, разгледайте стъклените и дървените фенери в нашата колекция. Дървен стаен фенер в естествен нюанс ще придаде земен привкус на декорацията. Комбинирайте го със стъклена ваза и няколко изкуствени растения за ефект на натюрморт.