Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Черен диван с розова деко възглавничка и меко одеяло
Стилен сив диван с минималистична маса за кафе
Графитено канапе със стилна маса за кафе

Излегнете се на диван от JYSK

Диванът е мястото, където да си починете след тежкия работен ден, да се излегнете с книга или да се насладите на приятен филм със семейството и приятелите си.

В JYSK ще намерите най-разнообразни модели, които напълно отговарят на представите ви за уютна дневна. Сред моделите дивани на JYSK ще намерите:

  • Двуместни дивани
  • Триместни дивани
  • Ъглови дивани
  • Дивани с разширение
  • Модулни дивани

Дивани

 
Sofa EGENSE chaise longue light grey

Разнообразните модели ще ви позволят да проектирате уютен кът в дневната си. Цветовете и материалите на нашите дивани – независимо дали са текстилени, или кожени – също се предлагат в голямо разнообразие, което ще ви помогне да определите тона на дневната си.

Можете например да създадете семейно кътче с ярко оцветен двуместен диван, комбиниран с триместен диван; или можете да изберете по-тъмен диван с разширение, на което да поставяте краката си. Можете също така да закупите отделни модули и да сглобите собственоръчно диван, който да придаде на дневната ви уникален вид.

Пълнежът от пяна в нашите дивани осигурява оптимален комфорт при седене, а с хубаво одеяло ще си осигурите правилите условия за пълна релаксация.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard