Висококачествени дивани за всеки дом и стил

Диванът е една от централните точки в дневната, където прекарваме времето си със семейството и приятелите или се отпускаме пред телевизора. Диваните се предлагат в различни модели, цветове и материали. В JYSK можете да избирате между двуместни дивани, триместни дивани, комплект дивани, ъглови дивани, U-образни дивани, разтегателни дивани или дивани с кресло или отворен край. Независимо дали предпочитате диван от плат или от изкуствена кожа, можете да го намерите и тук. Купете и декоративна възглавница за дивана, за да постигнете оптимален комфорт за гърба си. Разгледайте този сайт или посетете местния магазин на JYSK и изпробвайте различните ни дивани.

Настанете се комфортно в диван от JYSK

Разнообразните модели ще Ви позволят да проектирате уютен кът в дневната си. Цветовете и материалите на нашите дивани  – независимо дали са текстилни, или кожени – също се предлагат в голямо разнообразие, което ще Ви помогне да определите тона на дневната си. Можете например да създадете семейно кътче с ярко оцветен двуместен диван, комбиниран с триместен диван; или можете да изберете по-тъмен диван с разширение, на което да поставяте краката си. Можете също така да закупите отделни модули и да сглобите собственоръчно диван, който да придаде на дневната Ви уникален вид. Пълнежът от пяна в нашите дивани осигурява оптимален комфорт при седене, а с хубаво одеяло ще си осигурите правилите условия за пълна релаксация. При нас ще намерите следните модели:

  • Двуместен диван
  • Триместен диван
  • Ъглов диван
  • Диван с шезлонг 
  • Диван с отворен край
  • П-образен диван

Една практична алтернатива на класическия диван може да бъде разтегателното канапе или кушетката. По този начин ще си набавите и допълнително място за спане.

Избор на диван за дневната

Тъй като тази мебел заема централно място в дневната е важно тя да бъде не само комфортна, но и визуално издържана. Различните модели дивани, които можете да намерите при нас ще Ви помогнат да проектирате собствено уютно местенце в дневната. Освен изобилието от сиви и черни дивани и канапета, моделите в зелено, синьо и оранжево ще внесат нотка свежест в интериора. Голяма част от нашите предложения с тапицерия от текстил, която е лесна за поддръжка и е изключително устойчива.

Комбинирайте двуместен и триместен диван, за да обособите уютен кът за отдих в дневната. Или пък можете да изберете диван с разширение, на който да се излегнете удобно с любимата книга в ръка. А защо не вземете п-образен диван с изобилие от място за близки и приятели. Голяма част от моделите са с пълнеж от пяна и са изключително удобни.

Почистване и поддръжка на дивана

За да се радвате с години на дивана е добре да го поддържате и почиствате поне два пъти годишно:

  • Импрегниране - ако диванът има тапицерия от текстил е добра идея да използвате препарат за текстил, който да осигури защита от заливане. По този начин ще избегнете голяма част от петната и ще направите почистването на дивана още по-лесно.
  • Пране със сапунена вода - сапунената вода е най-доброто решение за пране на тапицерията. Ако петната са по-упорити, то тогава ще трябва да използвате специален препарат за премахване на петна.
  • Дървени елементи - ако диванът Ви разполага с дървени крачета или подлакътници, то обработката с масло за дървесина ще Ви помогне да ги запазите в по-добър вид за по-дълго.