Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Мебели и аксесоари за съхранение в скандинавски стил

Ако домът Ви е претрупан, можете да го подредите с мебели за съхранение. С комбинацията от шкафове, рафтове, етажерки и кутии сте на път да създадете функционален интериор, който улеснява поддържането на ред в дома Ви. Мебелите за съхранение трябва да бъдат не само практични и функционални, но и привлекателни и декоративни, така че лесно да се съчетаят с личния Ви стил. В JYSK ще откриете малки и големи решения за съхранение - гардероби, закачалки, портманта, скринове, стелажи за обувки и стойки за дрехи. Накратко, всеки може да намери нещо за себе си в JYSK.

Вдъхновение за създаване на ред в дома Ви

Понякога може да е трудно да поддържате дома си подреден и безпорядъчен в забързаното ежедневие. За щастие, в JYSK предлагаме множество чудесни решения за съхранение, които да улеснят ежедневието Ви, независимо дали търсите мебели от дърво, метал, пластмаса, бамбук или плат. Ако не разполагате с много място на пода или просто искате да го увеличите, изберете мебел - органайзер, която може да се окачи на стената, например стенен рафт, етажерка или шкаф за обувки. Това улеснява и почистването с прахосмукачка. 

Заменете класическите врати на гардероба с плъзгащи се врати и огледала - така ще получите повече пространство пред гардероба и ще можете да оползотворите максимално пространството. Това е особено полезно, ако помещението не е много голямо. Не забравяйте да си купите закачалки за гардероба, за да поддържате дрехите си подредени.

Улеснете подреждането с рафтове, кошници и кутии

Имаме много неща, които искаме да запазим скрити в ежедневието си, но които все пак искаме лесно да намерим, когато ни трябват. Това могат да бъдат играчки, покривки, чаши за вино, макари за прежда, фин порцелан или нещо друго. Идеални за тази цел са скриновете, етажерките и различните кутии и кошници за съхранение, които се вписват във дневни, офиси и спални.

Коя мебел да избера?

Ако не сте сигурни коя мебел за съхранение да изберете, първо трябва да помислите за какво да я използвате и с колко място разполагате. Важно е също така да изберете подходящия за Вас вкус и интериорен дизайн. В по-малките домове може да е изгодно да изберете мебел, която да изпълнява повече от едно предназначение, като например разделител за стая, който може да функционира едновременно като разделител и рафт с място за декоративни предмети и възможности за съхранение.