Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Щендер от бамбук с рафт за обувки.
Бял двукрилен гардероб и скрин с 4 чекмеджета в спалня.
Плетена кошница от воден хиацинт с декоративна възглавница в нея и стъклена ваза.

БОГАТ ИЗБОР ОТ МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Ако домът Ви е претрупан, можете да го подредите с мебели за съхранение. С комбинацията от шкафове, рафтове, етажерки и кутии сте на път да създадете функционален интериор, който улеснява поддържането на ред в дома Ви.

Мебелите за съхранение трябва да бъдат не само практични и функционални, но и привлекателни и декоративни, така че лесно да се съчетаят с личния Ви стил. В JYSK ще откриете малки и големи решения за съхранение - гардероби, рафтове, закачалки, пейки, скринове, кошници, сгъваеми кутии, стелажи за обувки и закачалки за дрехи. Накратко, всеки може да намери нещо за себе си - и всичко това на достъпни цени.

ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РЕД В ДОМА ВИ

Понякога може да е трудно да поддържате дома си подреден и безпорядъчен в забързаното ежедневие. За щастие, в JYSK предлагаме множество чудесни решения за съхранение, които да улеснят ежедневието Ви, независимо дали търсите мебели от дърво, метал, пластмаса, бамбук или плат.

СЪЗДАВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Ако не разполагате с много място на пода или просто искате да го увеличите, изберете мебел - органайзер, която може да се окачи на стената, например стенен рафт, стенен шкаф, етажерка или шкаф за обувки. Това улеснява и почистването с прахосмукачка. 

Заменете класическите врати на гардероба с плъзгащи се врати и огледала - така ще получите повече пространство пред гардероба и ще можете да оползотворите максимално пространството. Това е особено полезно, ако помещението не е много голямо. Не забравяйте да си купите закачалки за гардероба, за да поддържате дрехите си подредени.

УЛЕСНЯВА ПОДРЕЖДАНЕТО С РАФТОВЕ, САНДЪЦИ, КОШНИЦИ И КУТИИ

Имаме много неща, които искаме да запазим скрити в ежедневието си, но които все пак искаме лесно да намерим, когато ни трябват. Това могат да бъдат играчки, покривки, чаши за вино, макари за прежда, фин порцелан, карета или нещо друго. Идеални за тази цел са скриновете, етажерките, разделителите на стаи и различните кутии за съхранение, които се вписват във всекидневни, офиси и спални.

КОЯ МЕБЕЛ ДА ИЗБЕРА?

Ако не сте сигурни коя единица за съхранение да изберете, първо трябва да помислите за какво да я използвате и с колко място разполагате. Важно е също така да изберете подходящия за Вас вкус и интериорен дизайн.

В по-малките домове може да е изгодно да изберете мебел, която да изпълнява повече от едно предназначение, като например разделител за стая, който може да функционира едновременно като разделител и рафт с място за декоративни предмети и възможности за съхранение.