Стилни стойки за дрехи и текстилни гардероби

Нуждаете се от още място за дрехите си? Модерната стойка за дрехи е чудесно решение и допълнение към гардероба Ви. Тя е едновременно декоративна и има полезна функция, а освен това може да се използва за показване на най-добрите Ви дрехи. Подходяща е за съхранение на дрехи в спалнята или като закачалка в коридора, за да закачите палтата на гостите на закачалки - това е практично и стилно решение. В JYSK вярваме, че стойките за дрехи трябва да са качествени и доста стабилни, така че да стоят стабилно на пода и да поддържат дрехите. Получавате решение за гардероб, което се характеризира с качество, издръжливост и страхотен дизайн на изгодна цена.

Стойката за дрехи трябва да е стабилна

Няма смисъл да инвестирате в стойка за дрехи, за която трябва да се притеснявате дали носимоспособността е достатъчно добра. Ето защо нашите стойки за дрехи са изработени от здрави и издръжливи материали, които гарантират стабилна конструкция. Ще откриете стойки за дрехи от издръжливо дърво, но също така и от стомана и метал. Предимството им е, че могат да се регулират по височина, така че да адаптирате закачалките към дрехите си.

Подвижни стойки за дрехи и обувки

Помислете дали имате нужда от стойка с колелца или без, в зависимост от нуждите Ви да премествате дрехите си лесно. Повечето от нашите стойки имат и рафт в долната част за допълнително съхранение. Можете да сгъвате дрехите си, да поставяте обувките си върху него, да го използвате като рафт за чанти или да го украсите с красиви кошници или кутии за чорапи и бельо, например. При някои модели лостът за закачалки се разширява встрани и е идеален за закачане на чанти и шапки.