СТОЙКИ ЗА ДРЕХИ СЪС СТИЛЕН ДИЗАЙН

Нуждаете се от място в гардероба за дрехите си? Модерната закачалка за дрехи е чудесна алтернатива или допълнение към гардероба Ви. Тя е едновременно декоративна и има полезна функция, а освен това може да се използва за показване на най-добрите Ви дрехи. Подходящ е за съхранение на дрехи в спалнята или като стойка за гардероб в коридора, за да закачите палтата на гостите на закачалка - това е практично и стилно решение. В JYSK вярваме, че закачалките за дрехи трябва да са качествени и доста стабилни, така че да стоят стабилно на пода и да поддържат дрехите, без да се срутват. Получавате решение за гардероб, което се характеризира с качество, издръжливост и страхотен дизайн на изгодна цена. Не забравяйте да купите закачалки за дрехите си.

  Съхранение - Стойки за дрехи

  Стойка за дрехи GUDME черна/хром
  32,50 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  basic
  Стойка за дрехи GUDME двойна черна/хром
  50 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  basic

  СТОЙКАТА ЗА ДРЕХИ ТРЯБВА ДА Е СТАБИЛНА

  Няма смисъл да инвестирате в стойка за дрехи, за която трябва да се притеснявате дали носимоспособността е достатъчно добра. Ето защо нашите стойки за дрехи са изработени от здрави и издръжливи материали, които гарантират стабилна конструкция. Ще откриете стелажи за дрехи от издръжливо дърво, но също така и от стомана, хром и метал. Предимството им е, че могат да се регулират по височина, така че да адаптирате закачалката към дрехите в гардероба си.

  ПОДВИЖЕН ГАРДЕРОБ ЗА ДРЕХИ И ОБУВКИ

  Помислете дали имате нужда от стелаж с колелца или без, в зависимост от нуждите Ви да премествате дрехите си лесно. Повечето от нашите стойки имат и рафт в долната част за допълнително съхранение. Можете да сгъвате дрехите си, да поставяте обувките си върху нея, да я използвате като рафт за чанти или да я украсите с красиви кошници или кутии за чорапи и бельо, например. При някои модели лостът за закачалки се разширява встрани и е идеален за закачане на чанти и шапки.