Закачалки за дрехи за организиране на гардероба

Купете толкова дървени, пластмасови или метални закачалки за дрехи, колкото можете да поберете в гардероба си. По този начин можете да закачате палта, рокли, ризи и панталони на отделни закачалки. Освен това гардеробът Ви ще бъде подреден, ще можете лесно да намерите любимата си синя риза и дрехите няма да се мачкат толкова лесно. Закачалките улесняват подреждането на гардероба и предотвратяват появата на гънки. Имаме както модерни метални закачалки, така и по-класическите дървени и пластмасови закачалки. Някои от нашите закачалки са покрити с велур, а други са с противоплъзгащо покритие, така че дрехите да не падат. Ако имате панталони, които трябва да висят прилежно на закачалката, можете да изберете закачалка за панталони с щипки. В JYSK предлагаме закачалки в неутрални цветове, като бяло, сиво, черно и светло дърво, така че ще е лесно да намерите закачалка, която да отговаря на Вашите нужди и стил.

Закачалки за дрехи за всеки стил

Изберете от нашата колекция от дървени, пластмасови, метални или облицовани с кадифе закачалки за дрехи. В нашата колекция закачалките се предлагат в пакет с повече от една бройка. Намерете закачалки за палта или ризи, закачалки за панталони със или без куки или специални закачалки за закачане на повече от една риза.

Използвайте закачалки за дрехи във всяка стая

Обикновено поставяме закачалките в гардероба, но мислили ли сте за други начини да ги използвате? Ето някои от нашите предложения, но проявете творчество и използвайте закачалките си, за да улесните съхранението. Ако зад вратата на спалнята имате куки, на които поставяте дрехи, които ще носите отново, със закачалка за дрехи те ще изглеждат спретнати. Все пак можете да си купите закачалка за дрехи в коридора или спалнята и да окачите палтата или дрехите, които планирате да носите отново. И накрая, друга идея е да поставите закачалки за дрехи в банята, за да закачате халатите си.

Отървете се от дрехите, които не носите

Намерете закачалки за дрехи в нашата колекция и се пригответе да организирате гардероба си. Как? Първо, трябва да решите кои дрехи все още носите и кои запазвате. Ако не сте сигурни, можете да използвате трика със закачалката. Това означава, че веднага щом облечете нещо и след като го изперете, можете да го окачите в гардероба в посока, обратна на тази на останалите дрехи. По този начин след известно време ще е ясно кои дрехи използвате, а останалите ще можете да съхранявате или дарявате.