Матраци с пружини за по-здравословен сън

Сънят е важен фактор за Вашето здраве и добро физическо състояние. Матраците с пружини ще Ви помогнат да постигнете здравословен нощен сън. Пружините придават нужната опора, като разпределят равномерно тежестта на тялото Ви. В JYSK предлагаме матраци с класически пружини Бонел и матраци с независими джобни пружини. Видът на пружините и техният брой на квадратен метър определят еластичността и твърдостта на матрака. Този вид конструкция осигурява също така добра циркулация на въздуха, за да не пострада сънят Ви от прекалено висока температура. Ако спите по гръб или по корем, изберете матрак със средна твърдост, който ще Ви държи в правилна позиция по време на сън. Ако спите настрани, изберете по-мек матрак, който ще облекчи натиска върху раменете и бедрата Ви и ще обхване по-леките части на тялото Ви, като ребрата и краката. Нашите матраци с пружини се предлагат в няколко различни размера и със сигурност при нас ще намерите матрака, който напълно задоволява нуждите Ви.

Дълготрайни матраци с пружини

Търсите ли матрак, който да издържи с години напред? Ако е така, може би трябва да си купите матрак с пружини. Матраците с пружини съдържат различни типове пружини, а също така са и двулицеви. Не забравяйте да обръщате редовно матрака си с пружини и така ще удължите живота му. Матраците с пружини нямат масивна рамка и трябва да се поставят на подматрачна рамка в рамката за легло или върху регулируемо легло.

Сънят е важен фактор за Вашето благосъстояние. С пружинния матрак имате възможност да си осигурите добър сън през нощта. Пружините Ви осигуряват опора, тъй като теглото на тялото се разпределя равномерно. Пружинната конструкция също така осигурява добра циркулация на въздуха, така че няма да Ви стане лесно прекалено горещо. Ако не забравяте да обръщате редовно пружинния си матрак, можете да удължите живота му. Пружинните матраци нямат неподвижна рамка и затова трябва да се поставят върху ламелна основа в рамка за легло или в легло с повдигане. Пружинните матраци се предлагат в няколко размера. В JYSK предлагаме матраци за единични, персон и половина и двойни легла с размери 70х190 см, 80х200 см, 90х200 см, 120х200 см, 160х200 см и 180х200 см, така че със сигурност ще намерите подходящия за Вашите нужди.

Избор на подходящ матрак

Всеки има различни нужди, така че най-добрият матрак е този, който отговаря на Вашите нужди. Изберете матрак според позицията си за спане, теглото си и предпочитанията си за материали. За допълнителна защита можете да добавите и топ матрак. След това трябва само да изберете най-подходящите за Вас завивка, възглавница и спално бельо. Освен това, за да сте сигурни, че сте избрали правилните артикули, посетете най-близкия магазин на JYSK, изпробвайте ги или попитайте нашите продавач-консултанти за информация. Прочетете повече в нашето ръководство за избор на правилен матрак.

Издръжливост и поддръжка

Ако искате да удължите живота на своя нов или съществуващ матрак, инвестирайте в топ матрак. Горната част на матрака абсорбира потта и мръсотията, което поддържа леглото чисто и предпазва матрака, като същевременно осигурява добър комфорт. За разлика от матрака, тъканта на топ матрака или ролковия матрак може да се сваля и пере. Можете да удължите живота на вашия матрак с няколко лесни трика. Прочетете повече в нашето ръководство за поддръжка на матраци.